ΤΟΠΙΚΟ

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπατζιάκας

ανοίγει-τα-χαρτιά-του-ο-μπατζιάκας-466019

Αναφορικά με το μέλλον της ΕΠΣΘ και την κόντρα με την ΕΠΟ

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα στις 7 μ.μ. ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Αναστάσιος Μπατζιάκας, όπου και αναμένεται να τοποθετηθεί γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι μετά την κόντρα που ξέσπασε με την ΕΠΟ, εξαιτίας του αιτήματος στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για κατάπτωση του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΣΘ απέσυρε την περασμένη Δευτέρα τα ασφαλιστικά μέτρα, ωστόσο η ΕΠΟ δείχνει ανένδοτη στην επιστροφή του συλλόγου της Μαγνησίας με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο στις ομάδες της Μαγνησίας αναφορικά με το μέλλον τους και τις επόμενες κινήσεις τους.

Επτά από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ ζήτησαν έκτακτο Δ.Σ. για χθες Τρίτη, ωστόσο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε με τον κ. Μπατζιάκα να επιφυλάσσεται προκειμένου να μιλήσει σήμερα δημόσια σχετικά με την κόντρα και τον πόλεμο που ξεκίνησε κατά της ΕΠΟ, με το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ να αναμένεται πλέον να γίνει στα τέλη Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 30 του μήνα.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι και εκείνοι που ζήτησαν με δηλώσεις τους ακόμη και την αποχώρηση – παραίτηση Μπατζιάκα, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της Τρίτης σχολίασε πως η κίνηση για δημιουργία μιας νέας ποδοσφαιρικής Ενωσης στη Μαγνησία θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει!

Για τα παραπάνω ζητήματα όμως αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα ο κ. Μπατζιάκας, ανοίγοντας τα χαρτιά τους στις 7μ.μ. στα γραφεία της Ενωσης.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Σήμερα Τετάρτη 17/6/2015 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ενωσης (Ροζού 17 – Ερμού) ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Παρακαλούνται τα ΜΜΕ για την έγκαιρη προσέλευση τους».

Μπέος: «Ερχονται αλλαγές…»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε χθες για την απόφαση της ΕΠΣΘ να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι θα έρθουν αλλαγές στην ΕΠΟ και ότι θα έπρεπε η ΕΠΣΘ να συνεχίσει τον αγώνα της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FMΜαγνησίας:

Για την απόφαση της ΕΠΣΘ να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ: «Υπήρχε μία απόφαση 10-0 και τώρα τις τελευταίες μέρες επτά άτομα το γύρισαν. Γελάει ο κάθε πικραμένος. Μέσα σε δέκα μέρες δεν στηρίζετε την απόφασή σας; Πάρτε μία θέση. Πάρτε την απόφαση και στηρίξτε την μέχρι τέλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δέκα σύμβουλοι της ΕΠΣΘ έχουν υποχρέωση να λογοδοτήσουν. Γιατί πριν 20 μέρες πήραν αυτή την απόφαση και τώρα την παίρνουν πίσω; Για ποια ΕΠΣΘ μιλάμε και ποια ερασιτεχνικά σωματεία; Τα ερασιτεχνικά σωματεία ήταν ένα γρανάζι της διαπλοκής αυτής της πόλης. Αυτό ήταν. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν γήπεδο, φανέλες, αποδυτήρια. Μόνο σφραγίδα. Οπως ο κ. Γαρμπής. Εχει καμιά ομάδα; Ως τι βγήκε να μιλήσει; Τέλος πάντων όλοι έχουν δικαίωμα να μιλήσουν.

Διαφωνείται ή έχετε άλλη εικόνα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο και έχει εξαθλιωθεί; Συμφωνείτε όπως όλη η Ελλάδα, όπως πριν από έναν μήνα που πήρε αυτή την απόφαση η ΕΠΣΘ, ότι το 90% είπε μπράβο γιατί η ΕΠΣΘ πήρε αυτή την απόφαση; Πείτε μου λοιπόν, ξεκινάμε έναν αγώνα έναν πόλεμο.

Ο κ. Μπατζιάκας με τους συνεργάτες του, τους συμβούλους. Σε αυτό τον πόλεμο χάθηκε η πρώτη μάχη. Υπάρχει μία σειρά από ένδικα μέσα που δεν έχει ολοκληρωθεί. Το ζητούμενο ήταν τα υπόλοιπα ένδικα μέσα και ολοκληρώνονται μέχρι τέλος Ιουνίου. Ενα από αυτά να κερδίσουν είναι καβάλα στο άλογο. Κάποιοι να μην τους ονοματίσω, με ιδιοτέλεια μεθοδεύουν αυτά τα πράγματα. Πείτε μου που κινδυνεύει το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας; Πείτε μου που διαγράφηκε η ΕΠΣΘ; Κάνετε μεγάλο λάθος. Διαγράφεται μόνο από τη Γενική Συνέλευση η ΕΠΣΘ. Η παραπληροφόρηση είναι λάθος. Υπάρχει μόνο μία αναστολή λειτουργίας από μία κατάπτυστη διοίκηση της ΕΠΟ.

Αν έχουν… ας τη διαγράψουν. Μέσα στον Ιούνιο υπάρχει καμία αγωνιστική δραστηριότητα; Γιατί εσείς οι δέκα δεν στηρίζετε την απόφασή σας, έστω μέχρι 30/6, να δώσετε τον αγώνα σας έντιμα και αν στο τέλος δούμε ότι δεν τα καταφέρουμε εκεί θα παραιτήσουμε τον Μπατζιάκα και θα κάνουμε αυτό και το άλλο. Εμείς είμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου.

Πήραν μία απόφαση και μετά από δέκα μέρες, μαμά κακά, μπέι – μπιλίνο! Αντρες μεγάλης ηλικίας! Δεν ντρέπονται λίγο. Δείτε μέχρι που θα πάει και μετά κάντε τη λεγόμενη κωλοτούμπα. Η αξιοπρέπεια και η περηφάνια δεν έχει τιμή. Αν αυτοί προσπάθησαν να το κάνουν, δικαίωμά τους. Αν θέλετε μία ΕΠΣΘ που θα μπορεί να δώσει, που θα έχει ρόλο στα κέντρα αποφάσεων, θα πρέπει να μην ενδώσει.

Αυτή η συγκεκριμένη ΕΠΟ δεν θα συνεχίσει. Ερχονται αλλαγές. Αν σε αυτές τις εξελίξεις η ΕΠΣΘ πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό θα το κρίνουν οι άνθρωποί της. Αν θέλει να ακολουθεί την άμαξα και να τρώει συνέχεια χαστούκια να το κάνει. Δεν μπορεί να μας κάνετε περήφανους πριν δέκα μέρες και τώρα ξαφνικά όχι κωλοτούμπες, αλλά φουστανέλες».

Για το αίτημα Δ.Σ. των επτά ατόμων: «Οι υπογραφές πάρθηκαν υπό την πίεση εκβιασμού, η αλήθεια δεν είναι έτσι. Θέλει να βγει πρόεδρος ο Πάσχος να πάει στην Αθήνα να γλύψει… Αν αυτή την ΕΠΣΘ θέλετε να την έχετε. Αν θέλουν να γελάει ο κόσμος μαζί τους ας το κάνουν. Οι εξελίξεις δεν είναι έτσι πάντως. Οι επτά μπορεί να μην είναι επτά. Να είναι πέντε, να είναι τέσσερις».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου