ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καταιγισμός ανακοινώσεων…

καταιγισμός-ανακοινώσεων-466028

Στα κυανόλευκα συνεχίζουν Μπλούχος, Κόλα και Ευθυμίου

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν και η χθεσινή για την ομάδα της Νίκης Βόλου, στης οποίας το ρόστερ εντάχθηκαν ακόμη τρεις φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, που τον τελευταίο καιρό είχαν συμμετάσχει στα δοκιμαστικά φιλικά αλλά και στις προπονήσεις κερδίζοντας τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αρχικά ανακοινώθηκε ο Κλέβι Κόλα, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχοντας ξεκινήσει από την ομάδα του Μαγνησιακού στην οποία και την περσινή σεζόν ήταν από τους διακριθέντες στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Ο Κόλα είχε συμμετάσχει από την πρώτη στιγμή στις δοκιμές των κυανόλευκων, όπως σας είχε ενημερώσει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στο τεχνικό τιμ.

Μέλος της Νίκης Βόλου της νέας σεζόν θα είναι ωστόσο και ο Χρήστος Μπλούχος, με τον αριστεροπόδαρο μέσο να έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια στις ομάδες Νέων των κυανόλευκων και μετά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της SuperLeague, να βρίσκει… «καταφύγιο» στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου, όπου όμως δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες.

Ο 19χρονος Μπλούχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως αριστερός μέσος, όσο και ως μπακ αλλά και ως αμυντικός μέσος, αποτελώντας επί της ουσίας προϊόν των κυανόλευκων Ακαδημιών.

Τέλος, η Νίκη Βόλου ενίσχυσε ακόμη περισσότερο και την αμυντική της γραμμή, μιας και αποκτήθηκε και ο 22χρονος στόπερ, Γιώργος Ευθυμίου, για τον οποίο είχε αποκαλύψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ την πρώτη του συμμετοχή στα δοκιμαστικά. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στη Γερμανία και δίχως να έχει προταθεί από μάνατζερ, θέλησε να λάβει μέρος από μόνος του στις προπονήσεις, όπου και η παρουσία του ήταν εξαιρετική, σύμφωνα με τους ανθρώπους των κυανόλευκων, οι οποίοι επένδυσαν στο ταλέντο του αλλά και τις αγωνιστικές παραστάσεις από τη Β’ και Γ’ Εθνική της Γερμανίας.

Συνολικά οι μεταγραφές που έχουν ανακοινώσει μέχρι σήμερα οι κυανόλευκοι φθάνουν τις οκτώ με τους Αγγελο Σταυράκη, Γιώργο Ναουμίδη, Γιάννη Κανταρτζή, Ατανάς Πασκούλεφ, Ρολάν Κεμάλι αρχικά και με τους Κλέβι Κόλα, Χρήστο Μπλούχο και Γιώργο Ευθυμίου χθες.

Παράλληλα οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν και την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Παρισάκη, ο οποίος και θα αναλάβει εκ νέου την καθοδήγηση της ομάδας των Νέων Αθλητών Νίκης στη Β’ τοπική κατηγορία.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ανακοίνωση συνεργασίας με Κλέβι Κόλα: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κλεβί Κόλα. Ο Κλεβί Κόλα γεννήθηκε την 31/12/1992 και αγωνίζεται ως μέσος. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Μαγνησιακός. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ανακοίνωση συνεργασίας με Χρήστο Μπλούχο: «Ανακοινώνεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπλούχο. Ο Χρήστος Μπλούχος γεννήθηκε την 2/9/1996 και αγωνίζεται ως αριστερός μέσος. Αγωνίστηκε από την αρχή στις Ακαδημίες της ομάδας μας, έπαιξε στους Νέους Αθλητές Νίκης για τρία χρόνια, στη συνέχεια στην Κ-20 της Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου, ενώ από τον Ιανουάριο έπαιζε στον Ρήγα Φεραίο από όπου επέστρεψε στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Σύλλογό μας».

Ανακοίνωση συνεργασίας με Γιώργο Ευθυμίου: «Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ευθυμίου. Ο Γιώργος Ευθυμίου γεννήθηκε στη Γερμανία το 1993 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και του στόπερ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της MSV Duisburg αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα των U14-U19 Bundesliga, MSV Duisburg U23 Regionalliga, ενώ συμμετείχε με την ομάδα του στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής της Γερμανίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ανακοίνωση συνεργασίας με Δημήτρη Παρισάκη: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Παρισάκη στη θέση του προπονητή των Νέων Αθλητών Νίκης. Επανέρχεται στην ομάδα μετά την περσινή διακοπή συνεργασίας και είναι γνωστή σε όλους η προσφορά του στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με το Σύλλογο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου