ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο μέλος ο Κεμάλι

νέο-μέλος-ο-κεμάλι-468055

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τον 25χρονο πρώην μέσο του Ρήγα Φεραίου

Στην απόκτηση του Ρολάν Κεμάλι προχώρησε και τυπικά η Νίκη Βόλου, ανακοινώνοντας χθες και τον 25χρονο μέσο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συνολικά οι μεταγραφές που έχουν ανακοινώσει μέχρι σήμερα οι κυανόλευκοι φθάνουν τις πέντε με τους Αγγελο Σταυράκη, Γιώργο Ναουμίδη, Γιάννη Κανταρτζή και Ατανάς Πασκούλεφ να κάνουν την αρχή. Ο 25χρονος Κεμάλι συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στις δοκιμές των κυανόλευκων, για να κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στην ομάδα τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με τις αγωνιστικές του ικανότητες και τις αστείρευτες αντοχές του. Ο Λεωνίδας Μπίλης αλλά και γενικά η διοικούσα επιτροπή πιστεύουν αρκετά στα παιδιά που ξεκίνησαν με την ομάδα υποδομών της Νίκης και τους Νέους Αθλητές και ένα από αυτά είναι και ο Κεμάλι, ο οποίος επιστρέφει πλέον σε γνώριμο περιβάλλον.

Πέρυσι αγωνίστηκε συνολικά σε 21 από τα 28 παιχνίδια του Ρήγα Φεραίου στο πρωτάθλημα, από τα οποία στα 18 έπαιξε ως βασικός και στα υπόλοιπα τρία ως αλλαγή.

Οι κυανόλευκοι επισημοποίησαν χθες και επίσημα τη συνεργασία των δύο πλευρών με τον Κεμάλι να επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του στη Νίκη Βόλου, αφού ζήτησε και ειδική άδεια από τον Ρήγα Φεραίο, προκειμένου να λάβει μέρος στα δοκιμαστικά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται η συνεργασία του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή Ρολάν Κεμάλι. Ο Ρολάν Κεμάλι αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός και μέσος. Γεννήθηκε την 01/12/1990. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι Ν. Αθλητές Νίκης, Αρης Μελισσατίκων και Γ.Σ. Αλμυρού. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η πιθανή σύνθεση της Γ’ Εθνικής

Αρκετές είναι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αναφορικά με τη σύνθεση των ομίλων της νέας Γ’ Εθνικής για την περίοδο 2015-16, ωστόσο μετά το πέρας και των playoutτης FootballLeague την περασμένη Κυριακή έγιναν γνωστές και οι ομάδες που θα τεθούν ως αντίπαλοι της Νίκης Βόλου που είναι οι Πιερικός, Αιγινιακός και Τύρναβος.

Από κει και πέρα η ΕΠΟ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής για να καλύψουν τα κενά στη Football League. Γι’ αυτό λοιπόν οι Αρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά είναι λίγο… μετέωροι και για την ώρα δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Στον καταρτισμό των ομίλων συμπεριλαμβάνονται οι ΟΦΗ και Νίκη Βόλου που έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική, αλλά όχι και ο Εργοτέλης, μιας και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση ακόμα. Παράλληλα, ο χωρισμός των ομίλων έγινε με τα περσινά γεωγραφικά κριτήρια, που σίγουρα θα αλλάξουν.

Οι τέσσερις όμιλοι όπως διαμορφώνονται βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων

1ος όμιλος (14 ομάδες)

Απόλλων Καλαμαριάς

Εθνικός Σερρών

Καβάλα

Δόξα Δράμας

Καμπανιακός

Εθνικός Ν. Αγιονερίου

Ηρακλής Αμπελοκήπων

Θύελλα Φιλώτα

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Εβρος Σουφλίου

Νέστος Χρυσούπολης

ΑΠΕ Λαγκαδά

Απόλλων Κρύας Βρύσης

2ος όμιλος (18 ομάδες)

Νίκη Βόλου

Πιερικός

Αιγινιακός

Τύρναβος

Φωκικός

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Οπούντιος Μαρτίνου

Θεσπρωτός

Ρήγας Φεραίος

Πύρασος

Οικονόμος Τσαριτσάνης

Εθνικός Φιλιππιάδας

Κοζάνη

Δωτιέας Αγιάς

Εορδαϊκός

Φαρκαδόνα

Πύδνα Κίτρους

Αχέρων Καναλακίου

3ος όμιλος (14 ομάδες)

Ηρακλής Ψαχνών

Πανηλειακός

ΑΕ Ερμιονίδας

Αιολικός

Δόξα Ν. Μανωλάδας

Ζακυνθιακός

Παναρκαδικός

Καλαμάτα

ΑΟ Λουτράκι

Βύζας Μεγάρων

ΠΑΟ Βάρδας

Χαλκίδα

ΑΟ Λεβάντε

Σπάρτη

4ος όμιλος (15 ομάδες)

ΟΦΗ

Αλιμος

Φωστήρας

Επισκοπή

Ιωνικός

Εθνικός Πειραιά

Αστέρας Βάρης

Γλυφάδα

Τριγλία Ραφήνας

ΠΑΟ Κρουσώνα

Ηλυσιακός

Ηράκλειο

Κανάρης Νενήτων

Ιάλυσος

Ερμής Ζωνιανών

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου