ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σεφτέ με Σταυράκη

σεφτέ-με-σταυράκη-473503

Πλήρης επιβεβαίωση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ με την ανακοίνωση της απόκτησης του 27χρονου άσσου

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε χθες η Διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου, με τον 27χρονο Αγγελο Σταυράκη να ανοίγει το χορό, επιβεβαιώνοντας τα όσα σας μετέφερε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από την περασμένη Δευτέρα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Αγγελος Σταυράκης ήταν βασικός τη χρονιά που πέρασε στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας 28 παρουσίες στο πρωτάθλημα αλλά και πέντε στο κύπελλο. Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, παίζοντας το 2004 στη Δόξα Αρμενίου, για να ακολουθήσει ο Ηρακλής Χάλκης από το 2005 έως το 2007. Από εκεί ήρθε ο Εθνικός Φιλιππιάδας από το 2007 μέχρι και το 2011, για να μεταγραφεί στη συνέχεια στη Νίκη Βόλου, όπου παρέμεινε το πρώτο μισό της περιόδου 2011/12 για να μεταβεί στη συνέχεια στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Από την ομάδα του Ιονίου, ο 27χρονος (19-12-1988) σήμερα πορτιέρο μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου και παρέμεινε για δύο σεζόν πριν μεταγραφεί φέτος στον Δωτιέα Αγιάς, όπου και ήταν βασικός. Συνολικά μετρά 113 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία στη Β’ Εθνική, ενώ ήταν μέλος του Ολυμπιακού Βόλου του 2011, όταν οι ερυθρόλευκοι δεν συμμετείχαν τελικά στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον ίδιο, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, θέλοντας να συμβάλει και εκείνος στην αναγέννηση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συζητώντας με τον κ. Μπίλη μου έδειξε να καταλάβω πως γίνεται μία προσπάθεια άκρως επαγγελματική. Σήμερα (σ.σ. χθες) μάλιστα είχα και την ευκαιρία να βρεθώ στην προπόνηση και να διαπιστώσω και ο ίδιος, πως γίνεται πολύ καλή δουλειά. Πρέπει να τονίσω πως κάτι χρωστάω στον κόσμο και τέσσερα χρόνια μετά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν ξέρει τις απαιτήσεις: «Φυσικά και γι’ αυτό, θέλω να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων. Ξέρω πως έρχομαι σε ένα ιστορικό σωματείο με κόσμο, ξέρω και το βάρος της φανέλας αυτής της ομάδας, η οποία προσπαθεί να αναγεννηθεί. Θέλω και εγώ να είμαι μέλος αυτού του συνόλου, προσπαθώντας πάντα με σκληρή δουλειά τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου».

Για το τι εύχεται: «Εύχομαι στη νέα σελίδα που ανοίγεται και με τον κ. Μπίλη καθοδηγητή να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο και η Νίκη Βόλου να γίνει η πρωταγωνίστρια ομάδα του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης διοίκησης: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αγγελο Σταυράκη. Ο Αγγελος Σταυράκης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, γεννήθηκε στις 19/12/1988 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Εθνικό Φιλιππιάδας το 2007, όπου και έμεινε ως το 2011 (70 συμμετοχές). Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γ΄ Εθνική), τον Τηλυκράτη Λευκάδας (Γ’ Εθνική), τον Ολυμπιακό Βόλου (Β’ Εθνική), ενώ πέρυσι υπερασπίστηκε την εστία του Δωτιέα Αγιάς, αγωνιζόμενος σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου