ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει και Φιρινίδη για τον άσσο

θέλει-και-φιρινίδη-για-τον-άσσο-477031

Πρόταση της Νίκης Βόλου και στον έμπειρο πορτιέρο

Τον τερματοφύλακα Γιάννη Φιρινίδη θέλει να φέρει στη Νίκη Βόλου ο Λεωνίδας Μπίλης, με τον προπονητή των κυανόλευκων να έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Καβάλα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί η περίπτωση του Αγγελου Σταυράκη να θεωρείται «κλεισμένη» για τους κυανόλευκους, ωστόσο παλεύουν για την απόκτηση και του Φιρινίδη, ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα. Πρέπει να αναφερθεί ότι ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου έχει τονίσει επανειλημμένα πως για τη θέση του άσσου θα ήθελε κάποιον με μεγάλη εμπειρία, ακόμη και από τα γήπεδα της Α’ Εθνικής, όπως είναι ο Φιρινίδης που έχει αγωνιστεί με το Λεβαδειακό.

Γεννημένος την 1η Ιουλίου του 1983 ο Γιάννης Φιρινίδης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον Αιγινιακό, αλλά έγινε επαγγελματίας με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα το 2004, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε το βήμα στην Α’ Εθνική για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Ακολούθησε η Αναγέννηση Αρτας, η Πρέβεζα, ο Πυρσός Γρεβενών, ο Αετός Σκύδρας, η Αναγέννηση Επανομής, ο Ηρακλής, η ΑΕΛ, η Λαμία και πέρυσι η Καβάλα.

Στον εν λόγω τερματοφύλακα έχει κατατεθεί πρόταση από τους κυανόλευκους, ωστόσο η οριστική του απάντηση θα δοθεί σε λίγες μέρες, με τον Φιρινίδη να ζητά χρόνο για το αν η Νίκη Βόλου θα είναι η νέα σελίδα στην πολύχρονη καριέρα του.

«Πρώτη» για Ναουμίδη

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι από χθες οι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές – και όχι μόνο – της Νίκης Βόλου. Ενα από τα νέα πρόσωπα ήταν ο Γιώργος Ναουμίδης, με τον 22χρονο αμυντικό να έχει συμφωνήσει με τους κυανόλευκους, αλλά να περιμένει την ελευθέρας του, από την ΕΠΟ, ώστε να μείνει και τυπικά ελεύθερος από το Ρήγα Φεραίο, στον οποίο φέτος αγωνίστηκε ως βασικός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις, με τον Λεωνίδα Μπίλη να τσεκάρει ακόμη δύο – τρεις νέους ποδοσφαιριστές και να δίνεται συνέχεια σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου μετά τα δύο νικηφόρα φιλικά με Μαγνησιακό και Αμπελωνιακό, θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή στις 6.30 μ.μ., ομάδα επίλεκτων της Θεσσαλονίκης και αυτό θα είναι και το τελευταίο τεστ, πριν οι ποδοσφαιριστές πάρουν ένα μήνα άδεια, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου μαζί με την «πρώτη» και τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Η ομάδα θα παραμείνει για εννέα μέρες στο Βόλο και στη συνέχεια θα μεταβεί στις 23 Ιουλίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 5 Αυγούστου, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πριν την επιστροφή και το μοντάρισμα μέσω φιλικών αγώνων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου