ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επαφή και με Κυπτίου

επαφή-και-με-κυπτίου-479251

«Στροφή» σε ακόμη ένα δικό της παιδί έκανε η Νίκη Βόλου, «κλεισμένος» ο Ναουμίδης

Σε επαφή και με τον Κώστα Κυπτίου ήρθε η Νίκη Βόλου χθες, θέλοντας όσο το δυνατόν νωρίτερα να έχει καλύψει τις μεγαλύτερες τρύπες του ρόστερ της, έτσι ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας να απομένουν κάποια κομμάτια… τα οποία και θα μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στο γενικό σύνολο, όπως είναι ο Αγγελος Βέρτζος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από κει και πέρα οι συναντήσεις – συζητήσεις των κυανόλευκων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να έχουν ρίξει το βάρος στον «επαναπατρισμό» ποδοσφαιριστών από τη Μαγνησία, οι οποίοι είναι γνώστες του ονόματος της Νίκης Βόλου και στο παρελθόν την έχουν υπηρετήσει.

Οπως αποκάλυψε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ο τερματοφύλακας Αγγελος Σταυράκης αναμένεται σύντομα να ντυθεί και πάλι στα κυανόλευκα, παίρνοντας μια δεύτερη ευκαιρία να αγωνιστεί αυτή την φορά με το σύλλογο, μιας και η τρίμηνη παρουσία του το 2011 δεν ήταν αρκετή.

Ακόμη μία περίπτωση στην οποία έχουν στραφεί οι κυανόλευκοι, είναι και αυτή του Κώστα Κυπτίου, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Νίκης, τους Νέους Αθλητές και μετά από δανεισμό στην ΑΕ Διμηνίου πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική με τους κυανόλευκους. Στη συνέχεια ανάλογη επιτυχία, κατακτώντας άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League, πέτυχε με τον Τύρναβο, όπου είχε προπονητή τον Λεωνίδα Μπίλη, με τη Λαμία πέρυσι και με τον Κισσαμικό από τα Χανιά φέτος, στον οποίο όμως αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο αφού ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία. Σημειώνεται πως ανάλογες επαφές – προτάσεις έχουν γίνει και σε άλλους πρώην κυανόλευκους.

Κλεισμένος ο Ναουμίδης

Ενας από τους ποδοσφαιριστές, που έχουν έρθει σε επαφή και αναμένεται με τη σειρά του να ντυθεί στα κυανόλευκα για χάρη της Νίκης Βόλου, είναι και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ναουμίδης. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από το Θησέα Αγριάς, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου, η Χαλκίδα και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ρήγας Φεραίος. Με την ομάδα του Βελεστίνου ο Ναουμίδης αγωνίστηκε ως βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές, ενώ έδωσε και λύσεις στο σκοράρισμα.

Σήμερα η επιστροφή

Από σήμερα Τρίτη θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις οι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, με τον Λεωνίδα Μπίλη να βλέπει και πάλι τους… παίκτες του μετά από το φιλικό στον Αμπελώνα με αντίπαλο τον τοπικό Αμπελωνιακό, όπου και επιβλήθηκε με 2-1.

Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν ακόμη τρεις ημέρες και την Παρασκευή οι κυανόλευκοι θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό αγώνα. Συγκεκριμένα θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, όπου θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα επίλεκτων με σέντρα στις 6.30μ.μ.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο τεστ και στη συνέχεια θα δοθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με την επιστροφή στις προπονήσεις να γίνεται στις 15 Ιουλίου μαζί με την «πρώτη» και τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Η ομάδα θα παραμείνει για εννέα μέρες στο Βόλο και στη συνέχεια θα μεταβεί στις 23 Ιουλίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 5 Αυγούστου, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πριν την επιστροφή και το μοντάρισμα μέσω φιλικών αγώνων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου