ΤΟΠΙΚΟ

Βράβευσε το «μέλλον» του βολιώτικου ποδοσφαίρου η ΕΠΣΘ

βράβευσε-το-μέλλον-του-βολιώτικου-π-481361

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, τιμά τις πρωταθλήτριες ομάδες των Ακαδημιών, έτσι έγινε και χθες Κυριακή, με την τοπική Ενωση να βραβεύει τους συλλόγους που βρέθηκαν είτε στην 1η είτε στη 2η θέση, για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2000 ως το 2004.

Παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος μίλησε απευθυνόμενος κυρίως στα μικρά παιδιά, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στα Μελισσάτικα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε το Μέλος της Επιτροπής κ. Αργύρης Μουτσινάς και την επιμέλεια της είχε o κ. Αντώνης Δαλούκας. Στην αρχή της γιορτής παρουσιάστηκε ένα ισπανικό ντοκυμαντέρ μικρής διάρκειας για τις αξίες και την χαρά που προσφέρει το ποδόσφαιρο, το οποίο καταχειροκροτήθηκε και συγκίνησε πολλούς.

Τον λόγο πήρε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία των Ακαδημιών και το ρόλο τους ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας ευχαρίστησε όλους για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ανέλυσε σύντομα την ευθύνη της Ένωσης απέναντι στα μικρά παιδιά και τους γονείς τους.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ακαδημιών της ΕΠΣΘ κ. Γιώργος Κουτσουνίδης πήρε το λόγο και χαιρέτησε την εκδήλωση.

Βραβεύσεις επίσης πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Κώστας Θεοδώρου, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Καραβάς, το Μέλος κ. Ιωάννης Μαυροκέφαλος, ο Αρχιδιαιτητής κ. Σπύρος Κανούλης και ο εκπρόσωπος ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Κατά σειρά βραβεύτηκαν οι:

Γεν. 2004: Αγία Παρασκευή (Πρωταθλήτρια 1ου ομίλου), Νίκη Βόλου (Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου).

Γεν. 2003: Μαγνησιακός (Πρωταθλητής 1ου ομίλου), Αθλος Αλμυρού (Πρωταθλητής 2ου ομίλου)

Γεν. 2002: Αγία Παρασκευή (Πρωταθλήτρια), Μαγνησιακός (Δευτεραθλητής)

Γεν. 2001: Αθλος Αλμυρού (Πρωταθλητής 1ου ομίλου), Αγία Άννα (Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου)

Γεν. 2000: Αγία Παρασκευή (Πρωταθλήτρια), Νίκη Βόλου (Δευτεραθλήτρια)

Τέλος, το ειδικό βραβείο ήθους απονεμήθηκε στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ερμή και του Α.Σ. Δημητριάς, ενώ με αυτό της γυναικείας δράσης τιμήθηκε η Λαμπρινή Ντάγκα του Γ.Σ. Αλμυρού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου