ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη κατά ΕΠΣΘ και Μπατζιάκα

νίκη-κατά-επσθ-και-μπατζιάκα-484915

Με ανακοίνωσή τους οι κυανόλευκοι ζητάνε την ανάκληση της προσφυγής κατά της ΕΠΟ

Αντίθετη με την απόφαση της ΕΠΣΘ να προσφύγει κατά της ΕΠΟ είναι η Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να ζητάνε την ανάκληση της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια και το Ειρηνοδικείο, τονίζοντας πως οι συνέπειες για το σύλλογο θα είναι οδυνηρές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου η Νίκη, επισημαίνει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει παιχνίδια σε βάρος του συλλόγου, εξυπηρετώντας ίδια ή αλλότρια συμφέροντα με την πρόφαση της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μία μέρα μετά την απόφαση της ΕΠΟ να διαγράψει από μέλος της την ΕΠΣΘ, η Νίκη Βόλου καθιστά τον πρόεδρο της Ενωσης της Μαγνησίας, κ. Μπατζιάκα, υπεύθυνο για όποια αρνητική εξέλιξη υπάρξει.

Μάλιστα η παρακάτω επιστολή κοινοποιήθηκε και στην ΕΠΟ αναφέροντας:

«Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Θ., με τη χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας από την Ε.Π.Ο. και αυτομάτως τίθενται εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη όλες οι ομάδες της Ενωσης, ήτοι αυτή τη στιγμή και η ομάδα μας η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου είναι και η φυσική της θέση.

Η ενέργειά σας να προσφύγετε στα πολιτικά Δικαστήρια παραβιάζει τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΟ, των Καταστατικών της FIFA και της UEFA και τη ρήτρα ανεξαρτησίας της Ομοσπονδίας (άρθρο 17) με τις οποίες ακυρώνεται η ρήτρα ανεξαρτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (διεθνής αποκλεισμός ελληνικού ποδοσφαίρου) όπως αυτή περιγράφεται ρητώς στο άρθρο 17 του Καταστατικού της και στα άρθρα 17 και 13 των Καταστατικών FIFA και UEFA, αντίστοιχα.

Επειδή δεν έχουμε πεισθεί για το ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις σας και για ποιόν λόγο έγινε αυτή η ενέργεια από μέρους σας στην παρούσα χρονική στιγμή, καλούμε εσάς και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ. να ανακαλέσετε την προσφυγή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες για την ομάδα μας θα είναι οδυνηρές.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει παιχνίδια σε βάρος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, εξυπηρετώντας ίδια ή αλλότρια συμφέροντα με πρόφαση την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Καθιστούμε εσάς προσωπικά υπεύθυνο για όποια αρνητική εξέλιξη υπάρξει σε σχέση με την ομάδα μας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και λειτουργήστε επ’ ωφελεία των ομάδων της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Θεσσαλίας».

Στον Αμπελώνα σήμερα

Στον Αμπελώνα με αντίπαλο τον τοπικό Αμπελωνιακό θα αγωνιστούν σήμερα στις 8μ.μ. οι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι θα δώσουν το παρών τιμώντας την ομάδα της Λάρισας για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ, με τον Λεωνίδα Μπίλη να έχει ακόμη μία ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται και να κατασταλάξει για τις τελικές του επιλογές.

Στις προπονήσεις που ξεκίνησαν μάλιστα την περασμένη Τρίτη, παρόντες ήταν και αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην προσπάθεια να πείσουν την τεχνική ηγεσία για μια θέση στο δυναμικό του συλλόγου της ερχόμενης περιόδου. Η σημερινή αναμέτρηση μάλιστα θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων.

Με Givova…

Με την ιταλική εταιρεία ένδυσης Givova θα συνεργαστεί τελικά η Νίκη Βόλου, με την ανερχόμενη εταιρεία να στέλνει μάλιστα χθες και τον πρώτο εξοπλισμό για την περίοδο 2015-16. Από τη διοίκηση μάλιστα εκφράζεται ικανοποίηση για το γεγονός ότι το θέμα διευθετήθηκε άμεσα με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πλέον αναμένεται στα μέσα του τρέχοντος μήνα (πιθανότατα 15 Ιουνίου) η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας, μαζί με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές, που θα βρίσκονται στο νέο ρόστερ με την εκδήλωση να λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Valis της Αγριάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου