ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα πρόσωπα στις δοκιμές της Νίκης Βόλου

νέα-πρόσωπα-στις-δοκιμές-της-νίκης-βόλ-486691

Ο γνωστός Ηλίας Γκίκας, ο «Γερμανός»… Ευθυμίου και ο Νιαώτης

Με νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή επιστροφή στις προπονήσεις, για τους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι έδωσαν το ραντεβού και πάλι στις εγκαταστάσεις της Αγίας Αννας για σήμερα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αρχικά, στο τεχνικό επιτελείο προστίθεται ο κ. Βαγγέλης Μύθημης, ο οποίος ανέλαβε ήδη από χθες χρέη προπονητή τερματοφυλάκων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, για τον Κατερινιώτη προπονητή, ο οποίος βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Αγίας Αννας, προπονώντας τους τερματοφύλακες των κυανόλευκων.

Ο κ. Μύθημης αναμένεται από ’κει και πέρα να αναλάβει και την εκγύμναση των μικρότερων ηλικιακά τερματοφυλάκων, τόσο στην Ακαδημία των κυανόλευκων, όσο και στην ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, που θα συμμετέχουν από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Στη χθεσινή προπόνηση ωστόσο βρέθηκαν για πρώτη φορά και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδιαφέρουν τους κυανόλευκους, όπως ο μεσοεπιθετικός Ηλίας Γκίκας, ο οποίος φέτος ολοκλήρωσε τη χρονιά με την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει ξεκινήσει από τους Νέους Αθλητές Νίκης και στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Ρήγα Φεραίο, Πύρασο, ΑΕ Διμηνίου και Βατανιακό.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φέρεται να ενδιαφέρει τους κυανόλευκους, που θέλουν να στηριχθούν σε παιδιά της Ακαδημίας τους, ενώ ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή του Ρολάν Κεμάλι. Παράλληλα στη χθεσινή προπόνηση το παρών έδωσε και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ονόματι Ευθυμίου ο οποίος είναι 20 ετών και Ελληνικής καταγωγής, αλλά αγωνίζονταν στη Γ’ Κατηγορία της Γερμανίας με τη β’ ομάδα της Ντούισμπουργκ.

Τέλος, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν περάσει από το μικροσκόπιο του Λεωνίδα Μπίλη, αλλά εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, όσο και με το τέρμα που πέτυχε κατά της Νίκης Βόλου στο φιλικό με τον Μαγνησιακό, είναι ο νεαρός Νιαώτης, που χθες συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση και τη σεζόν που πέρασε ξεκίνησε με την ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου, αλλά επέστρεψε στην ομάδα του Μαγνησιακού.

Ο Ηλίας Γκίκας ήταν ανάμεσα στους... νέους

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου