ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφουν στις προπονήσεις με εκπλήξεις

επιστρέφουν-στις-προπονήσεις-με-εκπλ-488814

Από σήμερα και πάλι οι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και όχι μόνο

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και πάλι από σήμερα οι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι την ερχόμενη Παρασκευή θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό αγώνα με την ομάδα του Αμπελώνα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, με κύριο μέλημα την ενίσχυση του ρόστερ τους, μιας και μέχρι στιγμής κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει ανακοινωθεί, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν… κλεισμένες συμφωνίες για τη Νίκη της νέας περιόδου, που θα την βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Λεωνίδας Μπίλης μαζί με τους συνεργάτες του θα δουν και πάλι σήμερα τους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την περασμένη Τετάρτη αγωνίστηκαν με αντίπαλο τον Μαγνησιακό στις εγκαταστάσεις της Αγίας Αννας.

Εκεί αναμένεται να βρίσκεται σήμερα και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων των κυανόλευκων, ο Βαγγέλης Μύθημης, ο οποίος έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Κατερίνης, Βατανιακό, Πιερικό, Αιγινιακό και στο παρελθόν αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην ομάδα του Κιλκισιακού. Ακόμη έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην ομάδα του Αιγινιακού, έχοντας παράλληλα υπό την επίβλεψή του και την ομάδα Νέων του συλλόγου της Κατερίνης.

Στο Διμήνι η προετοιμασία

Με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο «Παντελής Μαγουλάς» να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι προπονήσεις της Νίκης Βόλου για την καλοκαιρινή προετοιμασία, αναμένεται να γίνονται στα γήπεδα του Διμηνίου. Οι κυανόλευκοι θα «μετακομίσουν» προσωρινά και μέχρι η «Κλούβα» να είναι και πάλι λειτουργική, τόσο στο κεντρικό γήπεδο του Διμηνίου, όπου αγωνίζεται η ΑΕΔ, όσο και στο βοηθητικό το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και πάλι στο παρελθόν. Την έγκριση και το τελικό «ΟΚ» αναμένεται να δώσει και ο Δήμος Βόλου, στον οποίο και ανήκουν και τυπικά πλέον οι συγκεκριμένοι αγωνιστικοί χώροι.

Στη διάθεση του κοινού οι νέες κάρτες διαρκείας

Οι κάρτες φιλάθλου είναι έτοιμες προς διάθεση για τους φίλους της Νίκης Βόλου.

Πληροφορίες: Μαιάνδρου 14, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου – τηλ. 2421060320). Το σύνθημα είναι: «Ενισχύω την προσπάθεια – συμμετέχω στην επανεκκίνηση… Μέσα από τις στάχτες μας θα ξαναγεννηθούμε».

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες:

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320).

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου