ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βραδιά… πρωταθλητών

βραδιά-πρωταθλητών-490613

Για την ομάδα Παίδων της Νίκης Βόλου με επίτιμους καλεσμένους

Βραδιά με έντονο το άρωμα της Νίκης Βόλου, γεμάτη από το ένδοξο παρελθόν αλλά και από το μέλλον, που προδιαγράφεται λαμπρό, ήταν αυτή της περασμένης Παρασκευής, με την ομάδα Παίδων της Νίκης Βόλου να συναντά τρεις από τους ποδοσφαιριστές της ανόδου στη Super League, τους Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Σουλίδη και Ισαάκ Χοβέ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα παίδων των κυανόλευκων, ξεκίνησε τη σεζόν συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League, αλλά μοιραία μετά την αποχώρηση της πρώτης ομάδας, συνέχισε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, τερματίζοντας στην 1η θέση μαζί με την Αγία Παρασκευή.

Οι 15άρηδες των κυανόλευκων, έκαναν υπερήφανη όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου, πέρασαν δύσκολες στιγμές, αλλά με το μέταλλο πρωταθλητή που τους χαρακτηρίζει, απέδειξαν πως το μέλλον είναι στα πόδια τους και προδιαγράφεται λαμπρό.

Την περασμένη Παρασκευή, φίλοι της ομάδας, έκαναν το τραπέζι στους μικρούς ήρωες, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν φανέλες αλλά και αναμνηστικά για τη φετινή σεζόν, που αναμφίβολα θα τους μείνει αξέχαστη, με τους Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Σουλίδη και Ισαάκ Χοβέ, συντελεστές της ανόδου στη Super League, να κάνουν τις βραβεύσεις, ενώ οι δύο τελευταίοι παρέλαβαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών της Football League για τη σεζόν, 2013-14 με την απονομή να κάνει ο προπονητής της ομάδας Παίδων Νίκος Σπυριδάκης.

Οι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την ομάδα παίδων της Νίκης Βόλου για τη σεζόν που πέρασε είναι οι: Ράπτης, Αλεξανδρίδης, Βλάχος, Τασιάς, Χάνος, Σιώμος, Μόσχοβος, Ρακής, Φλώρος, Κουκουτής, Ζαχείλας, Χρηστίδης, Κατσαμπέκης, Κουτσούκης, Τσιανάκας, Δημουλάς, Αποστολίδης, Καψάλας και Σέλντι με την εκδήλωση να πραγματοποιείται στο εστιατόριο «Χάραμα».

Από τη μεριά του ο Νίκος Σπυριδάκης, που διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία τον κ. Ζορδομπά σχολίασε: «Εγώ ήμουν στην ομάδα τους τρεις τελευταίους μήνες. Πιστεύω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Το δικό μου όνειρο είναι να παραμείνει αυτή η ομάδα όχι μόνο τον επόμενο αλλά και το μεθεπόμενο χρόνο, να δουλευτεί σωστά, ώστε να προωθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην ανδρική.

Ετσι πιστεύω ότι θα έχουν το ίδιο όραμα και οι παράγοντες, που αποτελούν αυτή τη στιγμή την Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης κι αυτό είναι το σωστό. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτή την ομάδα με ορισμένες προσθήκες που θα γίνουν μέσω επιλογής από το νομό Μαγνησίας κατά κύριο λόγο και να πορευτούμε τα επόμενα χρόνια όσο γίνεται καλύτερα βγάζοντας παιδιά που θα αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα».

Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Χατζημπύρος, ανέφερε με τη σειρά του: «Η χρονιά παρόλο που ξεκίνησε πολύ καλά για τα παιδιά, στα μέσα αδικήθηκε από μία απόφαση, η οποία αποδείχθηκε σκάνδαλο, επιτρέποντας σε άλλη ομάδα της Super League να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League. Ετσι συνέχισαν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, όπου αναδείχθηκε το πλούσιο ταλέντο τους, ο χαρακτήρας και το ήθος τους μέσα στα γήπεδα.

Τα παιδιά αυτά έχουν μέλλον και είναι η επόμενη μέρα της Νίκης Βόλου. Πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα, να βαδίζουμε όλοι μαζί για την αναγέννηση αυτής της μεγάλης ομάδας. Οσον αφορά την εκδήλωση, ήταν μια τιμή για αυτά τα παιδιά, που κράτησαν το σύλλογο όρθιο, μετά από τόσα βιώματα που πέρασε. Ηταν η μοναδική αγωνιστική ομάδα, που αντιπροσώπευε το όνομα της Νίκης Βόλου. Προσωπικά τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην υπόλοιπη καριέρα τους και κάποτε να τους χειροκροτήσουμε σαν πρωταθλητές».

«Να επιστρέψει η Νίκη εκεί που της αξίζει»

Χαρούμενοι για την επιστροφή τους και το γεγονός, ότι βρέθηκαν και πάλι ανάμεσα σε γνώριμα πρόσωπα ήταν οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ενώ μίλησαν και για το μέλλον τους, χωρίς να αποκλείουν πιθανή επιστροφή.

Αναλυτικά:

Θοδωρής Παπαδόπουλος: «Ηταν μεγάλη τιμή για εμάς που παρευρεθήκαμε σε αυτή την εκδήλωση. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πολύ σημαντικές και για εμάς και για τα παιδιά. Εύχομαι να ζήσουν και εκείνοι αυτό που ζήσαμε εμείς εδώ. Να γίνουν επαγγελματίες με την ομάδα της Νίκης Βόλου και στο μέλλον πρωταθλητές. Χάρηκα πολύ που επέστρεψα μετά από καιρό και πάλι στο Βόλο και είδα πολλούς φίλους. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει», ενώ για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής: «Κανείς δεν ξέρει, γιατί όχι;».

Ισαάκ Χοβέ: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα πίσω στο Βόλο. Αγαπώ αυτή την πόλη. Είμαι ευτυχισμένος γιατί είδα τους φίλους μου και τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου. Επίσης μου άρεσε ιδιαίτερα που είδα όλα αυτά τα νέα παιδιά του συλλόγου. Ηρθα για διακοπές και για να ξαναθυμηθώ όλες αυτές τις όμορφες αναμνήσεις που έζησα εδώ. Ισως επιστρέψω κάποια στιγμή στη Νίκη, αλλά αν γίνει αυτό θα είναι μόνο για προπονητής. Για να γυρίσω ως ποδοσφαιριστής είναι δύσκολο, γιατί η οικογένειά μου βρίσκεται στην Ισπανία και ζούμε ευτυχισμένα εκεί. Παίζω ακόμη σε μια μικρή ομάδα τη Λόρκα, που βρίσκεται κοντά στην πατρίδα μου την Καρταχένα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα ή δύο χρόνια ακόμη και μετά θα πάω σε σχολή για να πάρω δίπλωμα προπονητή».

Νίκος Σουλίδης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αγνούς φίλους της ομάδας, για την πρόσκληση, που είναι τιμητική για εμάς. Εύχομαι κάποια από τα παιδιά να καταφέρουν να βρεθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έτσι ώστε να κάνουν κάτι καινούργιο και να βρεθεί ξανά η Νίκη Βόλου εκεί που της αξίζει, όχι μόνο στη Β’ Εθνική αλλά και στην Α’. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια».

Αναμνηστική φωτογραφία για την ομάδα της Νίκης Βόλου

Σουλίδης, Παπαδόπουλος και Ισαάκ έδωσαν το παρών

Πολύτιμος συνεργάτης, ο φροντιστής Μανώλης Κοτρώνης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου