ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θετικό το πρώτο τεστ για την ομάδα της Νίκης Βόλου

θετικό-το-πρώτο-τεστ-για-την-ομάδα-της-ν-496133

Το πρώτο τους φιλικό τεστ έδωσαν χθες οι προς επιλογή παίκτες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη κέρδισαν με 2-1 την ομάδα του Μαγνησιακού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναμφίβολα το σκορ και το αποτέλεσμα παίζουν ελάχιστο ρόλο, μπροστά σε αυτά που ήθελε να δει ο 47χρονος τεχνικός των κυανόλευκων, μετά από μία σειρά προπονήσεων.

Αρκετοί παίκτες που προέρχονται από τοπικούς συλλόγους, συνέθεσαν την ομάδα της Νίκης Βόλου, ενώ δεν έλειψαν και οι ποδοσφαιριστές εκτός Μαγνησίας, οι οποίοι και πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Δύο εξ’ αυτών έπαιξαν και στο βασικό σχήμα, με τον κεντρικό αμυντικό Κώστα Κορομηλά να έχει αγωνιστεί πέρυσι στον Βύζαντα Μεγάρων, έχοντας ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, στην οποία ανήκε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη. Επίσης, στην επίθεση αγωνίστηκε ο Τάσος Ταουσιάνης, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του ΠΑΟΚ και φέτος είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League και πλέον έχει μείνει ελεύθερος.

Ο αγώνας

Ενας από τους ποδοσφαιριστές, που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις είναι και ο Κόλα, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Μαγνησιακού αλλά πλέον προπονείται με τους κυανόλευκους. Αυτός ήταν που απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία με σουτ στο 2ο λεπτό να περνά πάνω από τα δοκάρια του Παρκιώτη. Στη συνέχεια και από εκτέλεση κόρνερ ο Ζενούνι, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα εκτός εστίας στο 7’, για να ακολουθήσει προσπάθεια του Ταουσιάνη, ο οποίος μετά από όμορφη κίνηση εκτός περιοχής, σημάδεψε την εστία με τον Παρκιώτη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Το σκορ έμελλε να ανοίξει στο 14’, με τον Νιαώτη για τον Μαγνησιακό, με το νεαρό επιθετικό να πιάνει όμορφο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, κερδίζοντας τον Πολυμέρου.

Μετά από νέο σουτ του Κόλα στο 17’, που βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, η Νίκη ισοφάρισε στο 35’, με τον Ταουσιάνη να κάνει όμορφη κίνηση, για να πασάρει στον επερχόμενο Στ. Βουρδάκη, που δεν είχε πρόβλημα να ισοφαρίσει σε 1-1 με ψύχραιμο τσίμπημα της μπάλας.

Μέχρι και τη λήξη του α’ μέρους η κεφαλιά του Ζενούνι, κατέληξε στα πόδια του Γκάμπα, ο οποίος έπιασε το πλασέ αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Βασιλείου στο 41’ και ένα λεπτό αργότερα σουτ του Βουρδάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παρκιώτης.

Στην επανάληψη ο Κεμάλι απείλησε την εστία του Μαγνησιακού, με σουτ που κατέληξε άουτ στο 48’, ενώ νέο σουτ του Νιαώτη, που αγωνίστηκε μέχρι το Δεκέμβριο στην Κ20 της Νίκης, απέκρουσε σωτήρια ο Πολυμέρου.

Στο 58’, ο Γκάμπας σέντραρε από τα δεξιά στην επόμενη φάση, με τον Ταουσιάνη να προσπαθεί να σκοράρει έξυπνα με τακουνάκι αλλά δίχως να έχει επιτυχία. Με τη Νίκη Βόλου να έχει περισσότερες δυνάμεις και τον Λεωνίδα Μπίλη να ρίχνει φρέσκους παίκτες στην επανάληψη, η Νίκη Βόλου ήταν κυρίαρχη, με αποτέλεσμα να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 64’ με την κεφαλιά του Γκλαβίνη σε σέντρα του Γεωργιάδη.

Με τη συμπλήρωση 70’ λεπτών αγώνα ο Βίτσος έσωσε την εστία του από παραβίαση και μάλιστα δύο φορές, αρχικά σε σουτ του Σουάρες και στην επαναφορά σε πλασέ του Γκλαβίνη.

Μέχρι τη λήξη του 90λεπτου, ο Μαγνησιακός ήταν εκείνος που απείλησε στη συνέχεια με αξιώσεις, όταν ο Νιαώτης ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από τα δεξιά, για να στρώσει στον Σαλαμούρα, που δεν μπόρεσε ωστόσο να τελειώσει με τον κατάλληλο τρόπο την φάση.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Πολυμέρου, Μπόρας, Αναστασίου, Κανταρτζής, Κορομηλάς, Ζενούνι, Κεμάλι, Κόλα, Γκάμπας, Στ. Βουρδάκης, Ταουσιάνης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Γκιούρκης, Λάμπρου, Γκλαβίνης, Μπλούχος, Σουάρες, Α. Φέζο, Καρακώστας, Ζαρίφης, Καρυοφίλλης, Γεωργιάδης, Μίλαν.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης, Τσιγκλιφής, Β. Βασιλείου, Γιαμαλής, Γκέρτσος, Καραλής, Σ. Τσιουρέλης, Κ. Τσιουρέλης, Αντωνόπουλος, Νιαώτης, Σαλαμούρας.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Βίτσος, Κατσαμόρας, Κ. Βασιλείου, Οσάφι, Οικονόμου, Γιαννακόπουλος.

Πρωινή προπόνηση

Οι προπονήσεις για τους παίκτες προς επιλογή θα συνεχιστούν και σήμερα Πέμπτη το πρωί (9π.μ.), ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και για την ομάδα Παίδων (γεν. 2000) του συλλόγου υπό την επίβλεψη του κ. Μπίλη και όλου του επιτελείου της ομάδας. Ολες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα της Ακαδημίας Αγίας Αννας. «Η διαδικασία ελέγχου των δεξιοτήτων των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την ομάδα συνεχίζεται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου