ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Και Προβατίδης στη λίστα

και-προβατίδης-στη-λίστα-500070

Ακόμη μία περίπτωση που εξετάζεται από τη Νίκη Βόλου και τον Λεωνίδα Μπίλη

Στη μεταγραφική λίστα της Νίκης Βόλου βρίσκονται αναμφίβολα πολλά ονόματα, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που θα προκριθούν… στην τελική φάση και θα φορέσουν από τη νέα σεζόν τα κυανόλευκα. Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους κυανόλευκους είναι και ο 32χρονος Προβατίδης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τον Λεωνίδα Μπίλη να έχει το βάρος των επιλογών και να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον καταρτισμό του ρόστερ, παρακολουθώντας παράλληλα ποδοσφαιριστές από κοντά, οι κυανόλευκοι βαδίζουν μέρα με την ημέρα με πιο γοργά βήματα.

Ενα από τα ονόματα που δείχνει να απασχολούν το σύλλογο σύμφωνα με πληροφορίες είναι και αυτό του πολύπειρου μέσου Ηλία Προβατίδη, ο οποίος έχει συνεργαστεί σε αρκετές ομάδες με τον 47χρονο τεχνικό της Νίκης Βόλου, όπως ο Πιερικός, ο Αλμωπός Αριδαίας και ο Αετός Σκύδρας.

Ο 32χρονος (30/7/83) πλέον Προβατίδης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, παίζοντας τόσο στον άξονα όσο και στην αριστερή πτέρυγα, ενώ διαθέτει αρκετά καλή τεχνική με το αριστερό του πόδι. Στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιξε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2000, για να ακολουθήσουν, Νεάπολη, Πιερικός, Εθνικός Κατερίνης, Αλμωπός Αριδαίας, Αετός Σκύδρας, Πλατανιάς, Πόντιοι Κατερίνης, ενώ επέστρεψε και πάλι στην Καλαμαριά το 2012, όπου και έμεινε για δύο χρόνια. Τη σεζόν που πέρασε ξεκίνησε με τη φανέλα του Αρη Θεσσαλονίκης για να κλείσει με τον Απόλλωνα Αρναίας, ομάδα Γ’ Εθνικής και του 1ου Ομίλου.

Προπόνηση σήμερα, φιλικό αύριο

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και πάλι από σήμερα το απόγευμα, όσοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν και το περασμένο δεκαήμερο, στα δοκιμαστικά τεστ των κυανόλευκων, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του, ενώ για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Μαγνησιακό στις 6μ.μ. στο Olimpico. Τέλος, την ερχόμενη Πέμπτη, το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων θα δουλέψει με τους πιτσιρικάδες και την ομάδα των Παίδων.

Συγχαρητήρια της Επιτροπής στα μωρά…

Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Με αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Δημητριάδας το Σάββατο το πρωί, έκλεισαν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου.

Η ομάδα των γεν. 2004 της Νίκης, νίκησε με σκορ 4-0 την Αγία Παρασκευή και κατέκτησε το πρωτάθλημα αυτής της ηλικιακής κατηγορίας, προσπερνώντας με έναν βαθμό την ομάδα του Ολυμπιακού Β. στην τελική βαθμολογία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή κ. Κοκκινάκη για αυτή την επιτυχία.

Συγχαίρουμε συνολικά όλους τους παίκτες και τους προπονητές των ομάδων υποδομής του Συλλόγου για την πολύ καλή παρουσία τους στα φετινά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Θ.

Η προσπάθεια για να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας να παίζουν σωστά ποδόσφαιρο, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με σεβασμό στους αντιπάλους συνεχίζεται».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Βόλου, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον Πρόεδρο του κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη για την οικονομική ενίσχυση προς το Σύλλογο. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας στέκεται για ακόμη μια φορά αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου και της αθλούμενης νεολαίας της περιοχής».

Κάλεσμα προς τους επιχειρηματίες

Κάλεσμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο να στηρίξει οικονομικά μέσω χορηγιών τη νέα προσπάθεια της Νίκης Βόλου, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, ζητώντας… την απαραίτητη ώθηση.

Στην ανακοίνωσή της η επιτροπή ποδοσφαίρου αναφέρει: «Η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου από τη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι γεγονός. Μία νέα, οργανωμένη και με αρκετές φιλοδοξίες προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο η ομάδα μας, η ιστορική Νίκη Βόλου να κάνει εκ νέου αισθητή την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η οργάνωση, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και οι όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες παροχές προς τους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να στηρίξουν το όλο εγχείρημα, αποτελούν κανόνες αδιαπραγμάτευτους για το σύλλογο και τη διοίκηση αυτού. Σε συνεργασία με την εταιρεία FreelProductions δημιουργήσαμε ελκυστικά και προσιτά χορηγικά πακέτα για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να στηρίξουν τη νέα αυτή αρχή.

Η συμμετοχή σας θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην προσπάθειά μας και συνάμα τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας, να παρουσιαστεί, να προβληθεί και να αναδείξει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της με σύγχρονες μεθόδους, όπως επιτάσσουν πλέον οι κανόνες της αγοράς και της διαφήμισης. Εσείς, θα μείνετε απ’ έξω;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος και Δημ. Σχέσεων: Σελανίκη Βάσω

Εμπορική Διεύθυνση &Marketing: Τηλ. 693 660 7402 & 2421 10 1156

Email: contact@freel.gr».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου