ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει ξανά Μπουσινάκη η Νίκη Βόλου

θέλει-ξανά-μπουσινάκη-η-νίκη-βόλου-502371

Τον επαναπατρισμό του Περικλή Μπουσινάκη σκέφτεται η Νίκη Βόλου, θέλοντας να ντύσει και πάλι στα κυανόλευκα το Βολιώτη μεσοεπιθετικό, ο οποίος φέτος πανηγύρισε την άνοδο στη Football League με την ομάδα του Πανελευσινιακού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα της Ελευσίνας, πανηγύρισε την άνοδο και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ανεβαίνοντας στην Football League απ’ τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τον Μπουσινάκη να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και να βάζει τη δική του σφραγίδα.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη άνοδος για τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος νωρίτερα είχε πανηγυρίσει ανάλογες Τύρναβο και ΑΕΛ.

Μάλιστα στην ομάδα του Τυρνάβου είχε ως προπονητή τον νυν τεχνικό των κυανόλευκων, Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος είχε αναφερθεί για την αξία των ποδοσφαιριστών της Μαγνησίας κατά την παρουσίαση του. Μία ακόμη περίπτωση Βολιώτη που ίσως ενδιαφέρει τη Νίκη Βόλου, είναι και αυτή του Κώστα Οικονόμου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει άγκυρα στη Ζάκυνθο, αλλά από τη στιγμή, που οι υποχρεώσεις της ομάδας του συνεχίζονται, δεν έχει γίνει ακόμη οποιαδήποτε επαφή. Κάτι τέτοιο όμως δε σημαίνει πως η περίπτωση και το όνομά του δεν θα πέσουν στο τραπέζι στο μέλλον και με την ολοκλήρωση των playout της Football League.

Αντίθετα, η περίπτωση του Μπουσινάκη, βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, με τον ίδιο να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Ελευσίνας, η οποία την παρούσα στιγμή δείχνει να αποτελεί προτεραιότητα για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τόσο τη φανέλα της Νίκης Βόλου, όσο και του Ολυμπιακού Βόλου. Με τους κυανόλευκους αγωνίστηκε την περίοδο 2010-11 και ως τις αρχές του 2012, με 15 συμμετοχές με τρία τέρματα, πριν μετακομίσει στον Τύρναβο, όπου αγωνίστηκε ως το 2013. Από εκεί, το πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Β’ Εθνική, για να ακολουθήσει η ΑΕΛ, με την οποία πανηγύρισε Κύπελλο και πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2014. Στη συνέχεια έπαιξε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την Ερμιονίδα, για να ακολουθήσει η ομάδα του Πανελευσινιακού. Πριν τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Κοπεγχάγη, Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιά και Πανθρακικό. Σημειώνεται πως τα πρώτα του βήματα τα έκανε από την Ακαδημία της Νίκης Βόλου, πριν ανδρωθεί στην Παιανία και τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή από αύριο

Από αύριο Τρίτη θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις, όσοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν και το περασμένο δεκαήμερο, στα δοκιμαστικά τεστ των κυανόλευκων, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του. Μάλιστα, αναμένεται να δοθεί και φιλικός αγώνας μεθαύριο Τετάρτη με αντίπαλο το Μαγνησιακό στις 7μ.μ. στο Olimpico.

Σε ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε το διήμερο προπονήσεων των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών για τη Νίκη Βόλου. Ο προπονητής της ομάδας κ. Μπίλης πέρασε από διάφορα τεστ και ειδικές δοκιμασίες τους παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την άλλη εβδομάδα, με προπόνηση την Τρίτη 26/05, φιλικό αγώνα την Τετάρτη 27/05 και με προπόνηση της ομάδας Παίδων την Πέμπτη 28/05/2015».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου