ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια με προπονήσεις

συνέχεια-με-προπονήσεις-507185

Από το Λεωνίδια Μπίλη και τους συνεργάτες του από χθες Τετάρτη

Στο Βόλο βρίσκεται και πάλι από χθες ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης, μπαίνοντας και πάλι στο γήπεδο μαζί με συνεργάτες, αλλά και ποδοσφαιριστές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την κατασκοπεία σε γήπεδα την περασμένη Κυριακή, ο 47χρονος τεχνικός των κυανόλευκων, επέστρεψε ξανά στο Βόλο, ξεκινώντας προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές, που προκρίθηκαν από τα δοκιμαστικά τεστ, αλλά και άλλους από την ομάδα νέων του συλλόγου.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Olimpico, όπου έλαβαν χώρα και τα τεστ των προηγούμενων εβδομάδων, με την τεχνική ηγεσία να έχει στη διάθεση της 22 ποδοσφαιριστές. Παίκτες και τεχνικό τιμ θα συνεχίσουν στις προπονήσεις, με τον Λεωνίδα Μπίλη να υπολογίζει σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την έναρξη της προετοιμασίας στα μέσα Ιουνίου αλλά και στη συνέχεια για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται παράλληλα να ανακοινωθούν και οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές είτε ομάδων της Γ’ Εθνικής, είτε άλλων που συμμετέχουν στα playout της Football League, παιχνίδια που παρακολούθησε από κοντά και ο ίδιος ο Λεωνίδας Μπίλης. Σημειώνεται, πως μέσα στις επόμενες μέρες από το μικροσκόπιο του Μπίλη θα περάσουν και οι ποδοσφαιριστές από την ομάδα παίδων, εκεί όπου το ταλέντο περισσεύει και αποδείχθηκε περίτρανα φέτος.

Από κει και πέρα, πέραν από την ενίσχυση του ρόστερ αναμένεται και ενίσχυση σε ότι αφορά στο δυναμικό των προπονητών για τους κυανόλευκους, αφού έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με προπονητές τερματοφυλάκων, με την απόφαση να παίρνεται μέσα στις επόμενες ημέρες για τον εκλεκτό, ενώ δεν αποκλείεται ο Λεωνίδας Μπίλης να αποκτήσει και κάποιον ακόμη στο πλευρό του, ως βοηθό προπονητή, πέρα από τον γυμναστή Νίκο Αθανασιάδη και τον υπεύθυνο σκάουτινγκ Νίκο Τσιαντάκη.

Προεγγραφές για τα διαρκείας της Νίκης

Ανακοινώθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ οι προεγγραφές ξεκίνησαν με μότο το «συμμετέχω ενεργά – στηρίζω την προσπάθεια». Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ.

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 24210-60320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

Αρωγοί οι σύνδεσμοι φιλάθλων

Με κοινή τους ανακοίνωση οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης Βόλου, BlueClub «Π. Ντοκούζης», BlueAngels, Ο.Φ. Νίκης, Blue Diamonds, στηρίζουν τη νέα προσπάθεια του συλλόγου, καλώντας και τον υπόλοιπο κόσμο για αγορά των καρτών διαρκείας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καλούμε όλον τον πιστό μας κόσμο, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στο Γολγοθά που ανεβαίνει η διοίκηση του συλλόγου μας, να δείξουμε την αγάπη και τη στήριξή μας, με την αγορά καρτών εισόδου, για να πάρει η Νίκη, ανάσα από την ανάσα μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου