ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κορυφώνονται οι συναντήσεις

κορυφώνονται-οι-συναντήσεις-509401

Για τη στελέχωση του ρόστερ της Νίκης Βόλου της νέας περιόδου

Καθημερινές είναι οι επαφές των ανθρώπων της Νίκης Βόλου σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ των κυανόλευκων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στόχος της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι η ομάδα να στελεχωθεί από ντόπιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν παράλληλα και τις εμπειρίες από την κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους από την περασμένη Κυριακή, αλλά τίποτα δεν ανακοινώνεται, αφού συνεχίζονται οι προπονήσεις για τους περισσότερους αλλά και οι συζητήσεις για την παραμονή τους ή όχι.

Τα μέλη της Επιτροπής ποδοσφαίρου σεβόμενοι τις υποχρεώσεις που τρέχουν για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, δεν έχουν προβεί ακόμη σε ανακοίνωσή τους, αλλά όλα αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία με την ολοκλήρωση και των playout της Football League στις 14 Ιουνίου.

Ο Λεωνίδας Μπίλης με τους άμεσους συνεργάτες του, έχουν βρεθεί εξάλλου κατά καιρούς σε διάφορα γήπεδα, παρακολουθώντας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τον ερχομό τους θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω με την κλάση και την εμπειρία τους.

Μέσα σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και όσοι ποδοσφαιριστές θα προωθηθούν από τις ομάδες Νέων και Παίδων του συλλόγου, αλλά και εκείνοι που πέρασαν τα τεστ με επιτυχία και θα ανηφορίσουν και στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Δευτεραθλητές οι παίδες

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΘ έκανε γνωστό χθες, πως η ομάδα Παίδων της Νίκης Βόλου καταλαμβάνει εν τέλει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ακαδημιών και μάλιστα θα υπάρξει και σχετική βράβευση των πρωταθλητριών αλλά και των δευτεραθλητών ομάδων.

Σημειώνεται πως στο πρωτάθλημα των γεννηθέντων 2000 η Νίκη Βόλου με την Αγία Παρασκευή ισοβάθμησαν, έχοντας στα μεταξύ τους παιχνίδια από μία νίκη με σκορ 1-0, αλλά οι ερυθρόλευκοι είχαν καλύτερο γενικό συντελεστή τερμάτων, με τους κυανόλευκους να ζητάνε αγώνα μπαράζ, μιας και η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν προβλέπει σχετική παράγραφο σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οσον αφορά την εκδήλωση της ΕΠΣΘ, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο συνεδριακό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος (Μελισσάτικα). Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΣ Θεσσαλίας στο πλαίσιο της αναβάθμισης του παιδικού ποδοσφαίρου, αλλάζει τον τρόπο βράβευσης των ακαδημιών και καλεί όλα τα μέλη της μαζί τα παιδιά και τους γονείς τους στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Στις κατηγορίες που έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες, θα βραβευτούν οι:

Κατηγορία 2000

Αγία Παρασκευή (Πρωταθλήτρια)

Νίκη Βόλου (Δευτεραθλήτρια)

Κατηγορία 2001

Αθλος Αλμυρού (Πρωταθλητής 1ου Ομίλου)

Αγία Αννα (Πρωταθλήτρια 2ου Ομίλου)

Κατηγορία 2002

Αγία Παρασκευή (Πρωταθλήτρια)

Μαγνησιακός (Δευτεραθλητής)

*Με την ολοκλήρωση των εξ αναβολής αγώνων στις 23/5 θα ανακοινωθούν και τα σωματεία που θα βραβευτούν για τις κατηγορίες 2003 & 2004 καθώς και τα βραβεία ήθους που θα απονεμηθούν σε δύο Ακαδημίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου