ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Εχουμε συμφωνήσει με παίκτες…»

εχουμε-συμφωνήσει-με-παίκτες-512055

Τονίζει ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης, σχετικά με τις μεταγραφές

Ικανοποιημένος από το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Νίκη Βόλου, είναι ο προπονητής των κυανόλευκων, Λεωνίδας Μπίλης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη συνέχεια και το μέλλον του συλλόγου αλλά και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 47χρονος τεχνικός, που παρουσιάστηκε και επίσημα πριν από δέκα μέρες, έχει σηκώσει ήδη μανίκια, δίνοντας βάρος στο τοπικό στοιχείο και σε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ποδοσφαιριστές και από το Α’ τοπικό θα αποκτηθούν από τους κυανόλευκους, που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στους νέους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αναγεννηθούν και να επιστρέψουν και πάλι μετά από αρκετή δουλειά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Λάτρης της πειθαρχίας αλλά και της ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών, ο τεχνικός των κυανόλευκων Λεωνίδας Μπίλης, μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη συνέχεια και το μέλλον της ομάδας.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών: «Ο νομός Μαγνησίας είναι ένας μεγάλος νομός και δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει τη δυνατότητα να παράγει παίκτες που θα γίνουν στη συνέχεια επαγγελματίες. Στο παρελθόν έχω δουλέψει με αρκετούς παίκτες από το νομό και ξέρω πως υπάρχει ποιότητα. Οσον αφορά την ομάδα της Νίκης Βόλου, θα πρέπει να ξέρετε πως υπολογίζουμε πολύ στο ντόπιο στοιχείο και γι’ αυτό το λόγο θα αποκτήσουμε και ποδοσφαιριστές από την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ».

Για το αν η δουλειά με νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές είναι κάτι που του αρέσει: «Μου αρέσει η δουλειά του προπονητή διότι απαιτεί να δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές και να τους αναδεικνύει. Αυτό είναι κομμάτι της φιλοσοφίας μου και δεν μπορώ να το αλλάξω. Πάντοτε έδινα βάρος στους νέους και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε παρά να μη συμβεί και στη νέα εποχή της Νίκης Βόλου».

Για τις επόμενες κινήσεις του τεχνικού τιμ: «Την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσουμε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης στα 20 παιδιά που επιλέξαμε και αρκετοί από αυτούς θα πάρουν μέρος και στην προετοιμασία. Στόχος μας είναι από τους πιο μικρούς ηλικιακά κάποιοι να αγωνιστούν και να επανδρώσουν και τους Νέους Αθλητές Νίκης, που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Θα δουλέψουμε ειδικά πάνω σε παιδιά που είναι 17 ετών έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να μπορούν να επανδρώσουν και την πρώτη ομάδα».

Για το αν υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές: «Η αλήθεια είναι πως απέκτησα μία πολύ θετική εικόνα από όλα τα παιδιά και όλο το σωματείο με την επιστροφή μου. Εχουν γίνει και συμφωνίες με παίκτες αλλά όλα πρέπει να ανακοινωθούν στην ώρα τους. Θα πρέπει να σεβαστούμε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθούν και τυπικά τα συμβόλαιά τους».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: «Μετράω… πάρα πολλές συμμετοχές σε επίπεδο Γ’ Εθνικής ως προπονητής και μπορώ να πω πως δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αφού υπάρχουν ομάδες οι οποίες είτε θα πηγαίνουν για πρωταθλητισμό είτε θα επιδιώκουν την παραμονή. Οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες ανάμεσα στις ομάδες και γι’ αυτό υπάρχουν και προβλήματα στους συλλόγους και αναμένεται να γίνουν και περισσότερα. Αναφέρομαι στις ομάδες οι οποίες δεν έχουν έσοδα και τα έξοδα στην κατηγορία αποδεικνύονται δυσβάσταχτα υπό τον κίνδυνο της κατάρρευσης. Αίσθησή μου είναι γενικά πως θα επιβιώσουν οι ομάδες με κόσμο και για το λόγο αυτό η Νίκη Βόλου δεν έχει να φοβάται κάτι».

Αρωγοί οι σύνδεσμοι φιλάθλων

Με κοινή τους ανακοίνωση οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης Βόλου, BlueClub «Π. Ντοκούζης», BlueAngels, Ο.Φ. Νίκης, Blue Diamonds, στηρίζουν τη νέα προσπάθεια του συλλόγου καλώντας και τον υπόλοιπο κόσμο για αγορά των καρτών διαρκείας.

Αναλυτικά:

«Το 1922, όταν οι πρόσφυγες, σφαγιάστηκαν και εκδιώχθηκαν από τον τόπο τους, στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, το μόνο που πήραν μαζί τους ήταν τα οστά των προγόνων τους, λίγες κιτρινισμένες φωτογραφίες, μερικές εικόνες, και πολλές ελπίδες. Εμείς έχουμε την «πολυτέλεια» να έχουμε στη διάθεσή μας πολλά περισσότερα… «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν, μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις» έγραψε ο Οδυσσέας Ελύτης.

«Εάν αποσυνθέσεις τη Νίκη, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν, μία ιστορία, ένα σύμβολο και ο κόσμος της. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις» γράφουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας. Η ιστορία μας, σεβαστή σε όλη την οικουμένη, το σύμβολό μας ανόθευτο εδώ και 91 χρόνια, ο κόσμος μας πιστός στη ρήση «Νικάρα στα δύσκολα. Τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ». Καλούμε όλον τον πιστό μας κόσμο, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στο Γολγοθά που ανεβαίνει η διοίκηση του συλλόγου μας, να δείξουμε την αγάπη και τη στήριξή μας, με την αγορά καρτών εισόδου, για να πάρει η Νίκη, ανάσα από την ανάσα μας. Βαδίζουμε ενωμένοι κάτω από το λάβαρο με τη Νίκη του Παιωνίου.

Δεν πεθαίνει ποτέ, αυτό που μπορεί αιώνια να περιμένει».

Προεγγραφές για τα διαρκείας της Νίκης

Ανακοινώθηκαν από την Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ οι προεγγραφές ξεκίνησαν με μότο το «συμμετέχω ενεργά – στηρίζω την προσπάθεια». Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ. Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ με πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας. Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου