ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκησαν και περιμένουν οι Παίδες της Νίκης Βόλου

νίκησαν-και-περιμένουν-οι-παίδες-της-ν-512529

Με σκόρερ τον Τσιανάκα στο β’ μέρος, οι παίδες της Νίκης Βόλου επιβλήθηκαν με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στην 12η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣΘ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ετσι οι παίχτες του Νίκου Σπυριδάκη ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους, αν και ισοβαθμούν με την Αγία Παρασκευή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων, έχουν την υπεροχή έναντι των παικτών της Νίκης, αλλά σήμερα αναμένεται να αποφασίσει η ΕΠΣΘ σύμφωνα με πληροφορίες για την ανάδειξη του πρωταθλητή, μιας και οι δύο ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια μετρούν από μία νίκη και μάλιστα με σκορ 1-0, τη στιγμή που στην προκήρυξη δεν προβλέπεται, ποιος αναδεικνύεται πρωταθλητής σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οσον αφορά τον αγώνα, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Αλλη Μεριά, οι κυανόλευκοι πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς, με τον Τσιανάκα να σκοράρει με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50’, ενώ έχασαν και αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Ρακή και Σιώμο.

Ο Νίκος Σπυριδάκης με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ σχολίασε για την παρουσία της ομάδας του τους τελευταίους μήνες: «Αγωνιστικά είδα μια φοβερή βελτίωση αλλά μετά λόγω έλλειψης προετοιμασίας άρχισε να κουράζεται. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος».

Οσον αφορά τη δική του συνέχεια στην ομάδα: «Δεν γνωρίζω για τη συνέχεια και αν θα παραμείνω στην ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσουμε με τη Διοικούσα Επιτροπή. Επιθυμία μου θα ήταν αυτή η ομάδα να παραμείνει και τη νέα χρονιά μαζί, μιας και το επίπεδο των παιδιών είναι αρκετά υψηλό. Το μόνο που τους λείπει είναι οι εμπειρίες”.

Για τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκαν οι: Ράπτης, Χάνος, Μόσχοβος (50’ Κουκουτής), Αποστολίδης, Δημουλάς, Κουτσούκης, Τσιανάκας, Χρηστίδης (60’ Βλάχος), Σέλντι, Σιώμος, Ρακής.

Επιβράβευση των κοριτσιών…

Με ανακοίνωσή της η νεοσυσταθείσα Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου εκφράζει τα συγχαρητήριά της για τα κορίτσια του Γιάννη Στεργιόπουλου, μετά και τη χθεσινή τους επιτυχία. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συγχαίρει τα κορίτσια μας για τη νίκη επί του Απόλλωνα Καρδίτσας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Η ομάδα μας έδειξε την ανωτερότητά της μέσα στα θεσσαλικά παρκέ και στο τέλος επιβραβεύθηκε, με τον τρόπο που της άξιζε».

Ευχές στους μαθητές

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εύχεται στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, αλλά και σε όλους τους μαθητές του Νομού μας, καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, που ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους υποψηφίους, ότι αυτές οι εξετάσεις δεν είναι η μοναδική τους ευκαιρία στην καθημερινή τους μάχη για τη ζωή και δεν καθορίζουν απόλυτα το μέλλον τους. Το άγχος τους ας είναι δημιουργικό, οι μέρες ας περάσουν γρήγορα και το καλοκαίρι έρχεται πολύ σύντομα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου