ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην κάλπη για το μέλλον…

στην-κάλπη-για-το-μέλλον-595847

Ημέρα εκλογών και αποφάσεων η σημερινή για το σύλλογο της Νίκης Βόλου

Την ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο και να γίνει ακόμη πιο δυνατός έχει σήμερα ο σύλλογος της Νίκης Βόλου με τις εκλογές στην Ερασιτεχνική να καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Γιάννης Ξάνθης, ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος στη σημερινή διαδικασία, αποφάσισε μαζί με το απερχόμενο Δ.Σ. να προχωρήσουν σε εκλογές, προκειμένου η νέα σελίδα που ανοίγεται για το σύλλογο, να βρει όλους τους Νικιώτες συσπειρωμένους γύρω από τη νέα αρχή, διατηρώντας παράλληλα ψηλά την κυανόλευκη σημαία…

Οι υποχρεώσεις άλλωστε που ανέλαβε η Ερασιτεχνική μετά την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της SuperLeague, είναι ακόμη μεγαλύτερες και το ελλιπές Δ.Σ. δεν μπορούσε να αναλάβει το βάρος αλλά και την ευθύνη για τη συνέχεια του συλλόγου. Για τον λόγο αυτό οι σημερινές εκλογές αποτελούν το πρώτο βήμα για τη νέα εποχή της Νίκης Βόλου, που θα την βρει και πάλι να αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ολοκληρώθηκαν προχθές Πέμπτη και σήμερα Σάββατο οι Νικιώτες – μέλη του συλλόγου καλούνται να βρεθούν μπροστά από την κάλπη, επιλέγοντας ανάμεσα στις 22 υποψηφιότητες, μέσα στις οποίες βρίσκονται άτομα που έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια σε όλα τα τμήματα των κυανόλευκων αλλά και άλλοι που προστέθηκαν την τελευταία στιγμή και αποτέλεσαν επιλογές του κ. Ξάνθη, όπως οι κ.κ. Μακρόπουλος, Λάμπρου και Τσιαπάρας.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και η διαδικασία ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι αλφαβητικά οι:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

1.ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2.ΒΕΝΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

4.ΓΚΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5.ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

6.ΚΟΛΟΖΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

7.ΛΑΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

8.ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

9.ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

10.ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

11.ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Βασιλείου

12.ΜΠΛΑΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

13.ΞΑΝΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

14.ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

15.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

16.ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

17.ΣΥΡΑΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

18.ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19.ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

20.ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

21.ΦΑΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

22.ΧΑΤΖΗΜΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

(Εκ των ανωτέρω ψηφίζονται έως 15)

Για την εξελεγκτική επιτροπή

1.ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2.ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

3.ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

4.ΤΣΙΡΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

5.ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

(Εκ των ανωτέρω ψηφίζονται έως 3)

Σημειώνεται, ότι στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του συλλόγου και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους ακόμη και σήμερα ανήμερα των εκλογών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου