ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτη επαφή με ΕΠΟ για τη Νίκη Βόλου

πρώτη-επαφή-με-επο-για-τη-νίκη-βόλου-603982

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στη Νίκη Βόλου προκειμένου να ξεκαθαρίσει το που θα αγωνίζονται οι κυανόλευκοι από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόθεση των ιθυνόντων της Ερασιτεχνικής Νίκης, είναι η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατηγορία την οποία θα επιλέξει πιθανότατα και ο ΟΦΗ, που αποτέλεσε τη δεύτερη ομάδα μετά τους Βολιώτες, παίρνοντας την απόφαση της αποχώρησης από την Super League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναμφίβολα το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» απ’ όλες τις απόψεις και αυτό που θα αποτελέσει το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα είναι το που θα βρει τους κυανόλευκους η ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16.

Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα υπήρξε μια πρώτη άτυπη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, κ. Δημήτρη Γκόλια να έχει τετ α τετ, με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα όπως ανέφερε και ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χθες αναμένεται εκ νέου συνάντηση με την ΕΠΟ, η οποία και θα έχει περισσότερη επισημότητα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Αναλυτικά για τη συνάντηση των δύο ανδρών: «Την Παρασκευή 20/03/2015 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» στην Καρδίτσα εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας για την κοπή πίτας της χρονιάς που διανύουμε. Είχε πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της επανεκλογής (λίγες ημέρες νωρίτερα) της παράταξης του κ. Μανώλη Παλάσκα, η οποία συνεχίζει να έχει τα ηνία του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες αρκετοί πρόεδροι Ενώσεων από όλη την Ελλάδα, ο Διευθυντής της Ε.Π.Ο. κ. Υφαντής, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Γκιρτζίκης.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά παρών ήταν ως προσκεκλημένος του Σωματείου Ακαδημία Ηρακλή Παλαμά το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Γκόλιας, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο.

Παλαιοί γνώριμοι από τα χρόνια που αγωνιζόταν ως Διαιτητής στις Εθνικές κατηγορίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν το θέμα της Νίκης και της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου. Από την πλευρά του μέλους της Επιτροπής ζητήθηκε να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ τονίστηκε ότι στη θέση της ομάδας του Βόλου μπορεί να βρεθούν και άλλες ιστορικές ομάδες, όπως ο Ο.Φ.Η. (αποχώρησε και αυτός από το Πρωτάθλημα).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά και ότι η απόφαση που θα παρθεί στη Γ.Σ. του Ιουνίου θα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων πολλών φορέων του ποδοσφαίρου, καθώς πιέζουν τόσο η FIFA όσο και η UEFA.

Φυσικά, ουσιαστικό ρόλο στην απόφαση θα παίξει και η Πολιτεία. Ενημερώθηκε για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης το Σάββατο 28/03 και μετά τον αγώνα της Εθνικής στην Ουγγαρία θα υπάρξει συνάντηση του προεδρείου που θα εκλεγεί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, όπου θα συζητηθεί το θέμα διεξοδικά.

Η Διοικούσα Επιτροπή παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και σύντομα θα υπάρξουν επαφές και με άλλους φορείς που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα».

Μέχρι την Πέμπτη οι υποψηφιότητες

Από την περασμένη Τετάρτη (18/3) συνεχίζονται και μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη (26/3), οι υποψηφιότητες, ενόψει των εκλογών του συλλόγου το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» στις 16-3-2015 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Αντωνίου Νεκτάριο, Αθανασίου Παναγιώτη, Κουτσούκη Γεώργιο και Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 18/3 μέχρι και την Πέμπτη 26/3, καθημερινά κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 28ης Μαρτίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.

2ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3ον) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 21:00. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου