ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο διοικητικό ξεκίνημα…

νέο-διοικητικό-ξεκίνημα-624425

Από την ερχόμενη Δευτέρα για την ομάδα της Νίκης Βόλου με τη διεξαγωγή της Γ.Σ. και στη συνέχεια τις εκλογές

Ως επιτακτική κρίνεται η ανάγκη για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα στους κόλπους της Νίκης Βόλου και για το λόγο αυτό η ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να παίξει το δικό της ρόλο, οπότε και έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το βάρος της επόμενης μέρας στο σύλλογο έχει πέσει στις πλάτες του μητρικού σωματείου των κυανόλευκων, ωστόσο κρίνεται αναγκαία η παρουσία όλων των δυνάμεων, προκειμένου η επόμενη μέρα να βρει τη Νίκη Βόλου ακόμη πιο δυνατή.

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να γίνουν μέλη και με τη δική τους φωνή αλλά και ψήφο στη συνέχεια να καθορίσουν την πορεία της ομάδας.

Αναμφίβολα ο νέος δρόμος που ανοίγεται για το σύλλογο δεν αναμένεται να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά γι’ αυτό μπορούν να συμβάλλουν όλοι, δίνοντας δύναμη στην Ερασιτεχνική Νίκη να προχωρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα της Ερασιτεχνικής για τη Γ.Σ. της Δευτέρας:

«Μπροστά στην πρόκληση της επόμενης ημέρας της Νίκης Βόλου, η ανάγκη για ένα νέο διοικητικό ξεκίνημα στην Ερασιτεχνική είναι αδήριτη. Καλούνται όλοι όσοι έχουν αγάπη, όραμα και διάθεση για προσφορά στον ιστορικό μας Σύλλογο να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1). Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης.

2). Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3). Προκήρυξη εκλογών.

4). Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00».

Δεν σταματάνε στο Blue Club

Το δικαστικό τους αγώνα κόντρα στον πρώην ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση, συνεχίζει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», ζητώντας παράλληλα την συνδρομή όλων όσων είναι θιγμένοι οικονομικά από την κακοδειαχείριση της ΠΑΕ: «Μετά από γενική συνέλευση, η λέσχη φίλων Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ανδρέα Πάτση για τυχόν ευθύνες από τη διαχείριση της ΠΑΕ. Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην προσπάθειά μας με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, να επικοινωνήσει μαζί μας στα γραφεία μας στην οδό Μαιάνδρου 14 ή τηλεφωνικά στο 6940562331 από τις 18:00-21:00».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου