ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εγινε της αναβολής…

εγινε-της-αναβολής-630264

Οι καιρικές συνθήκες ανέβαλαν τις υποχρεώσεις των μικρών… της Νίκης Βόλου

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο αναβάλλονται οι αγώνες των μικρών της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, ενώ λόγω της βροχόπτωσης αναβλήθηκε και το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό της ομάδας Κ17 με αντίπαλο τον Μαγνησιακό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συγκεκριμένα για σήμερα Σάββατο είχαν προγραμματιστεί οι δύο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις των γεννηθέντων το 2004 με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, ενώ οι γεννηθέντες το 2001 θα φιλοξενούσαν την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού. Οι δύο αναμετρήσεις αφορούν το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ και θα διεξάγονταν στο «Παντελής Μαγουλάς», ωστόσο όπως δεν έγιναν το περασμένο Σάββατο λόγω καιρού έτσι συμβαίνει και σήμερα με την Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ να αναβάλει τα παραπάνω παιχνίδια.

Οπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης οι παραπάνω αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο φινάλε του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος των Ακαδημιών της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ύστερα από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Μαγνησίας, αποφάσισε την αναβολή των εξ αναβολής αγώνων που είχαν οριστεί. Ο μοναδικός αγώνας που θα πραγματοποιηθεί είναι για την κατηγορία 2001 Β ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ – ΕΡΜΗΣ, στο γήπεδο Olimpico και ώρα 13:30, λόγω του ότι είναι γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα. Επιπλέον ενημερώνουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί από την επόμενη αγωνιστική το Πρωτάθλημα Ακαδημιών και οι εξ αναβολής αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του πρωταθλήματος».

Ανακοίνωση για την αναβολή των παραπάνω αγώνων εξέδωσε ωστόσο και η επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, η οποία κάνει με τη σειρά της γνωστό πως αναβάλλεται και το σημερινό φιλικό της ομάδας Νέων ή αλλιώς της Κ17 του Τάκη Τσόγκα με αντίπαλο τον Μαγνησιακό, ο οποίος και έχει ρεπό στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ. Η ανακοίνωση της Επιτροπής της Νίκης Βόλου:

«Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων των Ακαδημιών αναβάλλονται λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Μαγνησία. Ο φιλικός αγώνας ΝΙΚΗ – Μαγνησιακός, που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 07/03/2015 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς ματαιώνεται για τον ίδιο λόγο. Ολες οι ομάδες του Συλλόγου θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο».

Γιορτή της υδατοσφαίρισης από τη Νίκη Βόλου

Μία εκδήλωση για τη Βολιώτικη υδατοσφαίριση θα διοργανώσει η Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα το τμήμα πόλο της Ερασιτεχνικής Νίκης θα πραγματοποιήσει τη γιορτή της υδατοσφαίρισης το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 21.30 το βράδυ στο «καφέ Φιλίππου» στην παραλία του Βόλου. Εκεί θα τιμηθούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο ναυταθλητισμό της Μαγνησίας από κάθε πόστο, ενώ θα τιμηθεί κι ένας επιφανής Νικιώτης, το όνομα του οποίου δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη οι άνθρωποι του τμήματος. Η κάρτα εισόδου με ποτό είναι στα 8 ευρώ για τους ενήλικες και στα 4 ευρώ για τα παιδιά με αναψυκτικό και τα μέλη της Ερασιτεχνικής καλούν όλους τους φιλάθλους της Νίκης να συμμετέχουν και να δώσουν το παρών.

Μπάσκετ: Νίκη… στα χαρτιά

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της τελικής φάσης του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ, τα κορίτσια της Νίκης Βόλου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ολυμπιάδας Λάρισας, όμως η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί, καθώς οι Λαρισαίες ανακοίνωσαν ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν και έτσι το ροζ φύλλο αγώνα καταλήγει σε κυανόλευκα χέρια με σκορ 20-0. Σημειώνεται πως οι κυανόλευκες δεν αγωνίζονται για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή μετά την πρεμιέρα οπότε και είχαν ρεπό και έτσι το βάρος έχει πέσει πλέον από τον Γιάννη Στεργιόπουλο στις προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά, προκειμένου οι παίκτριες του να διατηρηθούν σε εγρήγορση.

Συνεχίζουν στο Blue Club

Τον δικαστικό τους αγώνα κόντρα στον πρώην ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση, συνεχίζει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», ζητώντας παράλληλα την συνδρομή όλων όσων είναι θιγμένοι οικονομικά από την κακοδιαχείριση της ΠΑΕ: «Μετά από γενική συνέλευση η λέσχη φίλων Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ανδρέα Πάτση για τυχόν ευθύνες από τη διαχείριση της ΠΑΕ. Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην προσπάθειά μας με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος να επικοινωνήσει μαζί μας στα γραφεία μας στην οδό Μαιάνδρου 14 ή τηλεφωνικά στο 6940562331 από τις 18:00-21:00».

Συνεχίζεται η διάθεση της Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας-προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου