ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων

σε-αναμονή-εξελίξεων-και-ανακοινώσεω-639582

Από την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αναφορικά με το μέλλον των κυανόλευκων

Μήνας σημαντικών αποφάσεων σε όλους τους τομείς είναι αυτός που τρέχει για την ομάδα της Νίκης Βόλου, με την Ερασιτεχνική να έχει επωμιστεί πλέον το βάρος της επόμενης μέρας του συλλόγου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με αργά αλλά σταθερά βήματα και με μοναδικό γνώμονα η Νίκη Βόλου να μπει πλέον σε υγιή μονοπάτια, αποφεύγοντας λάθη που στοίχισαν στο παρελθόν, οι ιθύνοντες της Ερασιτεχνικής σχεδιάζουν καθημερινά και με απόλυτη προσοχή τις επόμενες κινήσεις τους.

Αποφάσεις και βαρύγδουπες ανακοινώσεις μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει, με τα μέλη της Ερασιτεχνικής να κρατάνε χαμηλά τους τόνους, αφού αναμφίβολα το έργο και το φορτίο που έχουν αναλάβει είναι αρκετά βαρύ. Αντίθετα όμως υπάρχει αισιοδοξία πως η νέα χρονιά που θα ξεκινήσει για τον σύλλογο θα είναι μία χρονιά εξυγίανσης, με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής έχει αποφασιστεί η διενέργεια συμπληρωματικών εκλογών, από τη στιγμή που έχουν μείνει κενές θέσεις μετά από παραίτηση μελών. Ο πρόεδρος Γιάννης Ξάνθης επιθυμεί ένα ακόμη πιο δυνατό… Δ.Σ. το οποίο θα αναλάβει δράση, τρέχοντας και κλείνοντας σιγά – σιγά όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν. Μάλιστα μέσα στο μήνα και μετά τις συμπληρωματικές εκλογές θα διεξαχθεί ακόμη μίας Γενικής Συνέλευσης, όπου θα ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις.

Από πλευράς Ερασιτέχνη υπάρχει αισιοδοξία πως όλα τα θέματα θα «κλείσουν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ένα από αυτά είναι και αυτό της έδρας των κυανόλευκων, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την περίοδο 2015-16. Η Νίκη Βόλου θα επιστρέψει και πάλι στη φυσική της έδρα το «Παντελής Μαγουλάς» το οποίο αναμένεται να ανακαινιστεί και να πάρει τη μορφή που πρέπει, ώστε να γίνει και πάλι λειτουργικό και κατάλληλο για χρήση.

Σάββατο τα εξ’ αναβολής

Λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκονταν ο αγωνιστικός χώρος το περασμένο Σάββατο και λόγω της βροχόπτωσης αναβλήθηκαν τα δύο προγραμματισμένα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ακαδημιών. Το «Παντελής Μαγουλάς» θύμιζε βούρκο… ενώ πολλά ήταν τα σημεία που είχαν σχηματιστεί λίμνες από νερό με συνέπεια να είναι αδύνατη η διεξαγωγή των αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα ακαδημιών, ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις με τους γεννηθέντες το 2000 της Νίκης Βόλου να φιλοξενούν τον Αλμυρό, ενώ οι γεννηθέντες του 2004 θα φιλοξενούσαν την Αγία Παρασκευή. Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΘ τα εξ αναβολής παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαρτίου.

Τέλος, σημειώνεται πως κανονικά συνεχίζουν τις προπονήσεις τους οι ομάδες Νέων και Παίδων του συλλόγου, με τους Νέους να δίνουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι το περασμένο Σάββατο, όταν και αντιμετώπισαν τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο. Οι κυανόλευκοι του Τάκη Τσόγκα μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 5-0, ωστόσο κερδίζουν καθημερινά εμπειρίες και παραστάσεις.

Φιλικό με Παγασητικό

Αύριο Τετάρτη στις 7.30μ.μ. η ομάδα Παίδων της Νίκης Βόλου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα του Παγασητικού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Συνεχίζεται η διάθεση της Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας-προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου