ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζεται η δράση σε όλα τα επίπεδα

συνεχίζεται-η-δράση-σε-όλα-τα-επίπεδα-664963

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Πλήρης ήταν η δραστηριότητα για τα τμήματα Ακαδημιών της Νίκης Βόλου τις περασμένες ημέρες με την Επιτροπή Ποδοσφαίρου των κυανόλευκων να ευχαριστεί για ακόμη μία φορά όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια αναγέννησης των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής για την ομάδα Κ17 και το φιλικό απέναντι στον Πανιώνιο, μέχρι και τις αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, όπου το Σάββατο οι παίδες της Νίκης Βόλου επικράτησαν 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου και πλέον με νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί της Αγίας Παρασκευής μπορούν να στεφθούν πρωταθλητές της κατηγορίας. Από την Επιτροπή δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε όσους στήριξαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Νίκου Σπυριδάκη σε φίλαθλα πλαίσια.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρεται:

«Ολοκληρώνοντας το τριήμερο των αγωνιστικών υποχρεώσεων, σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας.

Την Παρασκευή 13/02 η ομάδα Νέων νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Π. Μαγουλάς.

Το Σάββατο 14/02 η ομάδα των γεν. 2003 νίκησε με 3-0 της Α.Ε.Δ.Β. Διμηνίου σε αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό του Π. Μαγουλάς.

Το Σάββατο 14/02 η ομάδα των γεν. 2001-2 ήλθε ισόπαλη με 0-0 με αντίπαλο τον Πύρασο στο Π. Μαγουλάς.

Το Σάββατο 14/02 η ομάδα των γεν. 2000 (Παίδων) νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Π. Μαγουλάς.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήλθε στο γήπεδο και στήριξε τις προσπάθειες των παικτών μας σε φίλαθλα πλαίσια. Συγχαρητήρια στο διαιτητή του αγώνα κ. Βλάχο για την πολύ καλή διαιτησία του.

Την ίδια μέρα στον Αλμυρό, η ομάδα των γεν. 2004-5 επικράτησε του τοπικού Αθλου με σκορ 6-1, ανεβαίνοντας στην κορυφή του Πρωταθλήματος.

Συγχαίρουμε το Τμήμα Στίβου του Συλλόγου για την διοργάνωση μίας πολύ όμορφης εκδήλωσης για την κοπή πίτας του Τμήματος.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ».

Συνεχίζεται η διάθεση της Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας – προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven

Το διαρκείας του Ερασιτέχνη κρύβει εκπλήξεις, εσύ θα τις ανακαλύψεις!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου