ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γιάννης Ξάνθης: «Αναγέννηση από τις στάχτες μας»

γιάννης-ξάνθης-αναγέννηση-από-τις-στ-679172

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε το βράδυ του Σαββάτου η ποδοσφαιρική οικογένεια της Νίκης Βόλου. Οι βενιαμίν των κυανόλευκων τμημάτων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της Ερασιτεχνικής, με τον πρόεδρό της κ. Γιάννη Ξάνθη να δίνει το σύνθημα ενόψει της δύσκολης φετινής χρονιάς και της επανεκκίνησης του συλλόγου, μετά την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Super League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ

Γονείς, ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη του Ερασιτέχνη και της Επιτροπής Ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου της Νέας Ιωνίας, με τον κ. Ξάνθη να εύχεται η Νίκη Βόλου να βρει το δρόμο της, ξεπερνώντας τη δύσκολη συγκυρία, ενώ το παρών δόθηκε και από τον πάτερ Απόστολο, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για τη νέα χρονιά.

Από την πλευρά του ο κ. Ξάνθης ανέφερε: «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία σε σας και στις οικογένειές σας. Βέβαια, φέτος η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το κακό κλίμα, βασιζόμενοι σε σας, στα νέα παιδιά κυρίως.

Γιατί μέχρι τώρα πίστευα ότι στηριζόταν σε σας, αλλά δεν γινόταν έτσι. Πρέπει να προχωρήσουμε πάντα με βάση εσάς και όλο το βάρος θα πέσει μόνο στα παιδιά, στα νέα παιδιά και όχι στους ξένους, που έρχονταν εδώ κάθε χρόνο και ζούσαμε μια από τα ίδια. Πιστεύω ότι φέτος είναι ευκαιρία να μπορέσουμε από τις “στάχτες” να αναγεννηθούμε. Εγώ το πιστεύω, θέλω να το πιστέψετε κι εσείς. Θα έχετε απεριόριστη φροντίδα από μας και ό,τι ζητήσετε. Ξέρω ότι όλοι σας αγαπάτε την ομάδα πιθανόν και περισσότερο από μένα, γι’ αυτό θέλω να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να ανεβάσουμε τη Νίκη εκεί που πρέπει. Σας ευχαριστώ και θα είμαστε πάντα μαζί σας. Σας εύχομαι καλή χρονιά».

Το λόγο πήρε και ο πάτερ Απόστολος σχολιάζοντας αρχικά: «Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης για την πρόσκληση να κόψουμε την πίτα των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου της αγαπημένης μας ομάδας. Η χρονιά που πέρασε, δυστυχώς, δεν ήταν καλή για όλους μας.

Ηταν χρονιά που μας έφερε πολύ μεγάλη χαρά, την οποία δεν πιστέψαμε, καθώς φαίνεται όσο έπρεπε και στο τέλος δεν κατέληξε καλά. Ομως πάντα έλεγα, επειδή είμαστε γνωστοί εν τη Ιουδαία, όπως λέει και η εκκλησιαστική φράση, ότι η ψυχή της Νίκης Βόλου δεν είναι η επαγγελματική ομάδα, αλλά η Ερασιτεχνική, στην οποία δραστηριοποιούμαστε αρκετά χρόνια ως ενεργά μέλη, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον στην πόλη.

Και μιας και ο Δήμος μας πια είναι ενοποιημένος και δεν έχει ειδική αναφορά, δεν υπάρχει άλλος από τους δύο πόλους, την Ευαγγελίστρια και τη Νίκη Βόλου, για να κάνουμε αναφορά στους προγόνους μας και στις αλησμόνητες πατρίδες και σε όλα όσα μπορούν να δώσουν αξίες ηθικές στα παιδιά για να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο πρόσωπο του κ. Ξάνθη, τόνισε: «Ευτύχημα είναι, πρόεδρος αυτήν την περίοδο στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου να βρίσκεται ένας άνθρωπος, ο οποίος κι εκείνος με τα δύο πόδια στέκεται τόσα χρόνια στη ζωή του. Προέρχεται από ιερατική οικογένεια ο κ. Ξάνθης, καθώς πρόγονός του είναι ο πατήρ Δημήτριος Δημητριάδης, που όλοι γνωρίζεται την ιστορία αυτού του κληρικού, ενός από τους πρόσφυγες πατέρες, ο οποίος ήρθε από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Δεν είναι τυχαίο ότι βάλλεται τόσο πολύ από διάφορα πράγματα, τα οποία δεν του αναλογούν κιόλας, όπως ποτέ δεν αναλογούσαν στην Ερασιτεχνική Νίκη τα πράγματα που πάντα κάποιος τα έβαλε στην πλάτη της. Εύχομαι, λοιπόν, κύριε πρόεδρε τη νέα χρονιά να ξαναδώσουμε χαρές στον κόσμο, να ξαναχτυπήσουμε τις καμπάνες στην Ευαγγελίστρια όταν θα χρειαστεί, για να βλέπουμε τα χαμόγελα των παιδιών και των γονιών όλων των ανθρώπων. Καλή επιτυχία τη νέα χρονιά και υγεία σε όλους».

Την Τετάρτη η Γ.Σ.

Για την ερχόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία στις τάξεις των κυανόλευκων φιλάθλων και όχι μόνο, αφού σε αυτή θα κριθούν πολλά από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως για παράδειγμα η ανάπλαση του Παντελής Μαγουλάς. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό κέντρο της Νέας Ιωνίας, με ώρα έναρξης τις 6.30μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα. Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

  1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».
  3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
  4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Γ.Σ. του BlueClub

Με ανακοίνωσή του το BlueClubΠαναγιώτης Ντοκούζης απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του για σήμερα Δευτέρα, οπότε και έχει προγραμματιστεί Γ.Σ., ενώ παράλληλα καλεί και τους κυανόλευκους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο σημερινό αγώνα μπάσκετ. Αναλυτικά: «Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου σήμερα Δευτέρα 9/2/2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου για έκτακτη Γενική Συνέλευση».

Συνεχίζεται η διάθεση της Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας-προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven

Το διαρκείας του Ερασιτέχνη κρύβει εκπλήξεις, εσύ θα τις ανακαλύψεις!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου