ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η προσοχή στους «μικρούς»…

η-προσοχή-στους-μικρούς-692626

Για τις ομάδες της Νίκης Βόλου που αγωνίζονται σήμερα και αύριο

Την προσοχή τους στραμμένη στους μικρούς ποδοσφαιριστές έχουν πλέον στη Νίκη Βόλου, με τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών να είναι και οι μόνες ενεργές μετά τη διάλυση της κυανόλευκης ΠΑΕ και την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Super League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ώρα που αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά το γηπεδικό και την ανακατασκευή του Παντελής Μαγουλάς, με τις συναντήσεις να ξεκινούν τελικά από την ερχόμενη εβδομάδα, σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, οι «μικροί» της Νίκης Βόλου έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την Επιτροπή ποδοσφαίρου να καλεί τον κόσμο προς ενίσχυση των προσπαθειών.

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 31/01/2015 και ώρα 12:30 η ομάδα Παίδων (γεν. 2000) της Νίκης Βόλου δίνει αγώνα Πρωταθλήματος, παίζοντας εκτός έδρας και στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με την ομώνυμη ομάδα. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ποδοσφαίρου: «Πρόκειται για το πιο καθοριστικό παιχνίδι και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να ενισχύσει την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών μας».

Στη συνέχεια αύριο Κυριακή, 1/02/2015, στις 3μ.μ. οι ομάδες Κ17 και Κ15 θα αγωνιστούν απέναντι στον Αρη Μελισσατίκων, δίνοντας ακόμη ένα φιλικό αγώνα, όπως είχανε δώσει απέναντι στον Ηρακλή Βόλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους – γονείς, με την Επιτροπή να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους για να στηρίξουν τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Σημειώνεται πως για την επόμενη εβδομάδα θα προγραμματιστεί η τέλεση του Αγιασμού καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του συλλόγου της Νίκης Βόλου, σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί.

Ευχές της Διοικούσας Επιτροπής

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου εύχεται καλή επιτυχία σε όσους ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 δεν συνεχίζουν πλέον με τα κυανόλευκα, τονίζοντας πως είναι μια ευκαιρία για όλους να αποδείξουν την αξία τους και να επιστρέψουν και πάλι σε γνώριμα λημέρια, αποτελώντας τον βασικό κορμό της Νίκης στο νέο πρωτάθλημα. Τέλος, ιδιαίτερες είναι οι ευχές και προς τον ποδοσφαιριστή, Αγγελο Αργύρη, ο οποίος θα συνεχίσει στη γερμανική Βέρντερ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής αναφέρει:

«Πλησιάζοντας το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, θέλουμε να ευχηθούμε υγεία, επιτυχίες και διαρκή βελτίωση στην απόδοσή τους, σε όλους τους ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος απάρτιζαν τις ομάδες Κ-20, Κ-17 και Κ-15 του Συλλόγου και που μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζονται σε σωματεία της περιοχής, αλλά και σε ομάδες του τόπου καταγωγής τους (για τους εκτός Μαγνησίας). Είναι μία ευκαιρία για εσάς να αποδείξετε ότι αξίζετε να επιστρέψετε στην ομάδα μας και να αποτελέσετε τον βασικό κορμό της Νίκης στο νέο πρωτάθλημα. Ιδιαιτέρως, ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και καθιέρωση στο γέννημα-θρέμμα της ομάδας Aγγελο Αργύρη, ο οποίος μετεγγράφει στη γερμανική ομάδα Βέρντερ Βρέμης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου