ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Γερμανία ο Αργύρης

στη-γερμανία-ο-αργύρης-697417

Αναμένεται να υπογράψει σήμερα με τη Βέρντερ Βρέμης ο Βολιώτης αμυντικός

Στη Γερμανία βρίσκεται και πάλι από χθες (28/1) το μεσημέρι ο Αγγελος Αργύρης. Ο 20χρονος Βολιώτης αμυντικός και πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση των κυανόλευκων από το πρωτάθλημα της Super League και είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο Αργύρης μετέβη τις προηγούμενες ημέρες στη Γερμανία και αγωνίστηκε βασικός σε φιλικό της Κ23 της Βέρντερ και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/1.

Εκεί ικανοποίησε τον τεχνικό των πρασίνων, Αλεξάντερ Νούρι, ο οποίος έδωσε και την τελική έγκρισή για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ετσι, επέστρεψε στην Ελλάδα και αναχώρησε εκ νέου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, ο 20χρονος αμυντικός ανήρτησε φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας τους φίλους στην Ελλάδα από το αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Αγγελος Αργύρης, συμμετείχε φέτος σε 8 αναμετρήσεις της Νίκης Βόλου, στο πρωτάθλημα της Super League, πραγματοποιώντας ντεμπούτο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως στη Βέρντερ Βρέμης είχε αγωνιστεί και ένας ακόμη πρώην κυανόλευκους αμυντικός, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον διεθνή Ελληνα ποδοσφαιριστή να καταλήγει από το καλοκαίρι του 2013 στην Ντόρτμουντ με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνδέονται με το ίδιο γραφείο μάνατζερ.

Η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Βέρντερ για τη δοκιμή του Άγγελου Αργύρη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου