ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προτεραιότητα το «Παντελής Μαγουλάς»

προτεραιότητα-το-παντελής-μαγουλάς-701866

Για την Επιτροπή της Νίκης Βόλου, ξεκινώντας σειρά επαφών τις επόμενες μέρες

Τις βάσεις της νέας Νίκης Βόλου προτίθεται να βάλει η Επιτροπή Ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, ξεκινώντας σειρά επαφών τις επόμενες μέρες, προκειμένου το Παντελής Μαγουλάς, να ανακαινιστεί και να αποτελέσει τη νέα έδρα της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αποχώρηση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα της Super League στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου σήμανε παράλληλα και την αποχώρηση των κυανόλευκων από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο αποτέλεσε το σπίτι τους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους.

Στόχος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου και γενικότερα της Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι η επιστροφή της ομάδας στο ιστορικό Παντελής Μαγουλάς και η «Κλούβα» να αποτελέσει και πάλι το κάστρο της ομάδας στη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μπορεί η Super League να ανακοίνωσε πως η ομάδα της Μαγνησίας υποβιβάζεται στην αμέσως επόμενη κατηγορία, δηλαδή τη Football League, ωστόσο η απόφαση για συμμετοχή στην πρώην ερασιτεχνική κατηγορία είναι ειλημμένη και δε χωρά…αμφισβητήσεων.

Η Νίκη Βόλου θα επιστρέψει και πάλι εκεί απ’ όπου ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια την πορεία της προς τη Super League, πανηγυρίζοντας την άνοδο το καλοκαίρι του 2012. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες, αφού σήμερα το γήπεδο είναι ακατάλληλο ακόμη και για προπονήσεις.

Για το λόγο αυτό αναμένονται σειρά συναντήσεων τις επόμενες ημέρες, με θεσμικούς φορείς και τοπικούς παράγοντες, έτσι ώστε με τη νέα σεζόν η Νίκη Βόλου να μπορεί να έχει και πάλι το δικό της σπίτι και τις κατάλληλες γηπεδικές συνθήκες. Σημειώνεται πως αρμόδιος υπεύθυνος ανακατασκευής γηπέδου, της νεοσυσταθείσας Επιτροπής έχει οριστεί ο κ. Στέλιος Βούλγαρης.

Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει σήμερα εκ νέου στις 8μ.μ. και εκεί αναμένεται να συζητηθούν τόσο το συγκεκριμένο όσο και τα υπόλοιπα θέματα, που αφορούν την καταλληλότερη οργάνωση, αλλά και τη στήριξη των δύο ομάδων που παραμένουν ζωντανές… και δεν είναι άλλες από τις ομάδες Κ17 και Κ15, με τους παίκτες να αγωνίζονται σε φιλικό παιχνίδι το περασμένο Σάββατο στο Παντελής Μαγουλάς. Στόχος είναι οι δύο ομάδες να συνεχίσουν… μέσα από φιλικά παιχνίδια, αλλά και τουρνουά ποδοσφαίρου, με την Κ15 να συμμετέχει μάλιστα και στο πρωτάθλημα των Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, με τον Παναγιώτη Ζορδομπά να συνεχίζει ως προπονητής της ομάδας, όπως και ο Τάκης Τσόγκας στην αντίστοιχη ομάδα της Κ17.

Εκδήλωση των Παλαιμάχων

Σήμερα Δευτέρα (26/1) οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους αναφέρεται: «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Νίκης Βόλου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 26/1/2015 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου. Από το Δ.Σ. καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει στο κέντρο «Συνουσίες» (Φασουράκης)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου