ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφουν στο γήπεδο

επιστρέφουν-στο-γήπεδο-704569

Φιλικό για τους μικρούς της Νίκης Βόλου με το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Συνέχεια στις συναντήσεις για να γίνει ακόμη πιο δυνατή οργανωτικά και όχι μόνο δίνει η Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με τους κυανόλευκους να «τρέχουν» καθημερινά προκειμένου να κλείσουν συμφωνίες και συνεργασίες, έτσι ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος ως το καλοκαίρι, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τη συνάντηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου με την Επιτροπή Ποδοσφαίρου την περασμένη Τετάρτη και την ανασύσταση που προέκυψε, άπαντες έχουν σηκώσει μανίκια ξεκινώντας δουλειά με στόχο να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η χρονιά που πέρασε και τα τραύματα που άφησε έμειναν αναμφίβολα ανεξίτηλα, όμως άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο καλούνται να δουλέψουν πυρετωδώς προκειμένου η Νίκη Βόλου να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Μέχρι στιγμής από την Επιτροπή έχει ανακοινωθεί πως θα παραχωρηθούν σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής, ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν τις ομάδες Νέων και οι οποίοι δεν προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και στη συνέχεια να αγωνιστούν με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για σήμερα Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση των ποδοσφαιριστών της Κ17 της Νίκης Βόλου αλλά και όσους έχουν παραμείνει στην Κ20 με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Βόλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου: «Σήμερα Σάββατο 24 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου – Ηρακλής Βόλου. Είναι η πρώτη ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας να δουν από κοντά την ομάδα των τμημάτων υποδομής, που αποτελείται από παίκτες της Κ-20 και της Κ-17, που παραμένουν στην ομάδα. Ας δείξει ο κόσμος -παρά τη μεγάλη πίκρα- ότι είναι έτοιμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια, ενώ είναι ευκαιρία να διαπιστώσει το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Είσοδος ελεύθερη. Αμέσως μετά τον αγώνα, όλοι στο Κλειστό Νέας Ιωνίας, κοντά στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου κόντρα στη Μεταμόρφωση. Η Νίκη είναι μια και είναι εδώ».

Στον Αιγινιακό ο Κανταρτζής

Παίκτης του Αιγινιακού είναι πλέον από χθες ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Νίκης Βόλου, Γιάννης Κανταρτζής. Ο 21χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής μεταπήδησε στους κυανόλευκους το περασμένο καλοκαίρι από τον Μαγνησιακό, δεν κατάφερε ωστόσο να πάρει την ευκαιρία και να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο παιχνίδι στην Super League. Πλέον έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του, παίζοντας με την ομάδα της Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Football League και στον Βόρειο Ομιλο.

Ροτζέριο και επίσημα στον Πανθρακικό

Κάτοικος Κομοτηνής είναι από χθες και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πανθρακικού. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μένοντας ελεύθερος από την ομάδα της Νίκης Βόλου, είχε ξεκινήσει προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα και χθες ανακοινώθηκε από τους Θρακιώτες. Μάλιστα ο «Ρότζι» που είχε χαρίσει την πρώτη νίκη στους κυανόλευκους με τέρμα που είχε πετύχει στο Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Rogerio Martins Goncalves, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 8. Ο νέος παίκτης της ομάδας γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1984 και διανύει φέτος τη 10η του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο του Αστέρα Τρίπολης από τη Γ’ Εθνική ως και τη Super League, έχοντας συνολικά σε τρία χρόνια 13 γκολ σε 76 συμμετοχές, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν (2008-2009) στον Εργοτέλη κι άλλη μια (2009-2010) στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου μάλιστα είχε μια «γεμάτη» χρονιά, με 20 τέρματα σε 34 αγώνες. Ετσι, το 2010 επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε για άλλες δύο περιόδους, προσθέτοντας ακόμη 50 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στο βιογραφικό του με την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Λεβαδειακός, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο σεζόν (2012-2013 και 2013-2014), με συνολικά 13 τέρματα σε 69 παιχνίδια στη Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας

Φέτος ο Rogerio Martins ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου όπου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πάντως, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και 1 γκολ, απέναντι στον Πανθρακικό, στο ματς για την 7η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ».

Στον Ηρακλή ο Καρασαλίδης

Στον Arena FM 89,4 παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου, Τέλης Καρασαλίδης, που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ηρακλή, κάτι που ο ίδιος επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι το θέμα θα κλείσει μέχρι τη Δευτέρα. Ρωτήθηκε πάντως και για την εμπειρία του στη Νίκη, επισημαίνοντας: «Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Αρχικά ακούγαμε φήμες περί διάλυσης αλλά δεν τις πιστεύαμε. Πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μας είπαν πως δεν μπορούμε να κατέβουμε και καταλάβαμε τι γινόταν».

Σχετικά με το αν θα μπορούσε να μείνει στην κατηγορία η Νίκη, απάντησε:

«Νομίζω πως μετά τις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα έβρισκε ταυτότητα και με την προσθήκη 2-3 μεταγραφών θα μπορούσε να μείνει στην κατηγορία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου