ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αύριο τα νεότερα…

αύριο-τα-νεότερα-712492

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για χθες Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και της νεοσύστατης Επιτροπής Ποδοσφαίρου

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τελικά το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, όπου το παρών θα δώσει και η Επιτροπή ποδοσφαίρου με αντικείμενο συζήτησης την επόμενη μέρα των κυανόλευκων…

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στόχος της Ερασιτεχνικής, μετά τη διάλυση της ομάδας της SuperLeague και την αποχώρησή της από την πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας, η επόμενη μέρα φαντάζει δύσκολη, ωστόσο υπάρχει χρόνος προκειμένου η Νίκη Βόλου να ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια με καλύτερη οργάνωση, αυτή τη φορά από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η νεοσύστατη Επιτροπή Ποδοσφαίρου, έχει δύσκολο έργο μπροστά της και θα πρέπει να βάλει τις βάσεις, ξεκινώντας επί της ουσίας από το μηδέν. Τα θέματα οργάνωσης εξάλλου αποτελούν το νούμερο ένα στόχο την παρούσα στιγμή, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και η Νίκη Βόλου να είναι πανέτοιμη στις αρχές του καλοκαιριού, χτίζοντας την ομάδα από την αρχή.

Από τη στιγμή που το θέμα με την Κ20 δεν προχώρησε και οι ποδοσφαιριστές μετά την άρνηση της SuperLeague, ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι, ψάχνοντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους προορισμό, είτε σε ομάδες νέων της Super League, είτε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είτε και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, η Επιτροπή Ποδοσφαίρου θα πρέπει να βρει τις λύσεις και τις επόμενες κινήσεις της άμεσα.

Για χθες Δευτέρα, είχε προγραμματιστεί το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής αλλά τελικά αυτό αναβλήθηκε και μετατίθεται για αύριο Τετάρτη 21/01/2015 στις 8μ.μ. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή, μεταξύ των άλλων, θα καταθέσει προτάσεις και θα επιδιώξει να δώσει λύσεις σε καίρια θέματα που αφορούν στην οργάνωση των ποδοσφαιρικών τμημάτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου