ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στη Νίκη Βόλου

ανάγκη-για-ακόμη-μεγαλύτερη-στήριξη-σ-836085

Μετά την απογοήτευση της περασμένης εβδομάδας, με την ανακοίνωση – απόφαση της SuperLeague, να μη συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών, οι ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 της Νίκης Βόλου, η νεοσύστατη επιτροπή ποδοσφαίρου, αλλά και γενικότερα η Ερασιτεχνική, έχει στρέψει την προσοχή της στις επόμενες κινήσεις.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στόχος της Ερασιτεχνικής είναι να γίνει ακόμη πιο δυνατή και να μεγαλώσει την κυανόλευκη οικογένεια, περιμένοντας ακόμη περισσότερη στήριξη από τους φιλάθλους της και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής έχει δημιουργηθεί η Επιτροπή ποδοσφαίρου, όμως θα πρέπει να ενισχυθεί και εκείνη με τη σειρά της και στη συνέχεια να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, που θα δώσουν στην ομάδα τη δυναμική για ένα νέο ξεκίνημα.

Το περασμένο Σάββατο συναντήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου με τον προπονητή της Κ20, Παντελή Βαρβέκη όπου παρέδωσε την έκθεση των δύο χρόνων και τα όσα κατάφερε να πετύχει η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου, με αποκορύφωμα το φετινό πρωτάθλημα της SuperLeagueκαι το αήττητο των τελευταίων αγώνων με σπουδαία αποτελέσματα και επιτυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν ελαχίστων περιπτώσεων, μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός χεριού, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Κ20 ζήτησαν να πάρουν τα δελτία τους και να βρουν μια άλλη ποδοσφαιρική στέγη, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και θα μπορούν ενδεχομένως να συζητήσουν σε νέα βάση την επιστροφή τους στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, αλλά και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αλλωστε στόχος της Ερασιτεχνικής αποτελεί η πρώτη μη επαγγελματική κατηγορία και για το λόγο αυτό αναμένεται συνάντηση με την ΕΠΟ στα τέλη του τρέχοντα μήνα, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτιστα να εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την υποψηφιότητα του Γιώργου Γκιρτζίκη να αποτελεί τη μοναδική…

Εξ’ άλλου, όπως γίνεται κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο Δ.Σ, όπου το παρών θα δώσουν και τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου, με τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό κομμάτι να μονοπωλούν τη συζήτηση, ενώ δεν αποκλείεται να προταθούν και άλλα μέλη που θα μπορέσουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στην Επιτροπή. Αλλωστε, αρκετοί είναι και οι Παλαίμαχοι που έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να μετέχουν στην Επιτροπή, ωστόσο μετά την πρώτη συνάντηση που έγινε με τον Ερασιτέχνη, στόχος ήταν οι Παλαίμαχοι να αναλάβουν το κομμάτι των Ακαδημιών.

Μέχρι σήμερα το μόνο κομμάτι του ποδοσφαίρου που παραμένει ζωντανό είναι η ομάδα της Κ15, η οποία συνεχίζει να μετέχει στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Ζορδομπά.

Στις 11/2 η Γ.Σ.

Για τις 11 Φεβρουαρίου και μία εβδομάδα αργότερα μετατίθεται τελικά η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Φεβρουαρίου και αναμένεται πλέον επίσημη ανακοίνωση – κάλεσμα και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Μέσα από τη Γ.Σ., η Ερασιτεχνική περιμένει να μετρήσει δυνάμεις, θέλοντας να δώσουν το παρών όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, οικονομικά τακτοποιημένα. Εκεί αναμένεται να παρθούν αποφάσεις από κοινού, αλλά και να ανακοινωθεί το πλάνο ανασυγκρότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως επίσης και οι όποιες διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε η Νίκη να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της, χωρίς να κουβαλά τις αμαρτίες του παρελθόντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου