ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κορυφώνονται οι συναντήσεις

κορυφώνονται-οι-συναντήσεις-727755

Για το μέλλον της Νίκης Βόλου από την Επιτροπή Ποδοσφαίρου

Προγραμματισμένες συναντήσεις για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή έχει η Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με κύριο μέλημα να είναι η επόμενη μέρα των ποδοσφαιριστών κυρίως της Κ20, η οποία θα αποτελέσει και τη βάση της νέας ομάδας που θα χτιστεί το καλοκαίρι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την απόφαση της Super League να μη συνεχίσουν οι ομάδες υποδομών στα πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15, στην Ερασιτεχνική Βόλου το βάρος έχει πέσει στο πως θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το υπόλοιπο διάστημα και μέχρι το καλοκαίρι. Η πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση και με τους ποδοσφαιριστές της Κ20.

Οι συναντήσεις και τα ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστούν τόσο σήμερα όσο και αύριο με την Επιτροπή να εξετάζει προτάσεις που έχουν γίνει από ομάδες της Γ’ Εθνικής της Μαγνησίας, όπως Ρήγας και Πύρασος, προκειμένου να αποκτηθούν από εκείνους ως το καλοκαίρι.

Αναμφίβολα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, από τη στιγμή που η ομάδα δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποιον σύλλογο επιθυμούν, όμως οι περισσότεροι επιθυμούν να παραμείνουν στην οικογένεια των κυανόλευκων έστω και αν χρειαστεί να την αποχωριστούν για λίγο καιρό.

Μέλημα της Επιτροπής και πρόθεση αρκετών ποδοσφαιριστών ήταν να συνεχιστούν οι προπονήσεις των ομάδων και μέσα από φιλικούς αγώνες, όπως για παράδειγμα με ομάδες της ΕΠΣΘ, αλλά πρώτα θα εξεταστεί το γεγονός του «δανεισμού» σε συλλόγους της περιοχής. Αναμφίβολα η δουλειά που έχει μπροστά της η Επιτροπή είναι μεγάλη και η προσπάθεια ξεκινά από το μηδέν και έτσι αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η οργάνωση και το να μη χαθούν οι ποδοσφαιριστές, που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Ενα από τα ζητήματα επίσης που πρέπει να εξεταστεί είναι το ποιο γήπεδο θα αποτελέσει τη νέα έδρα των κυανόλευκων, με δεδομένο ότι η ομάδα τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από τη μία υπάρχει το Πανθεσσαλικό, με το μεγάλο κόστος και από την άλλη το Παντελής Μαγουλάς, στο οποίο όμως θα πρέπει να ξοδευτούν πολλά χρήματα για την αναδιαμόρφωσή του.

Γεωργατζής: «Κάτι αρχίσαμε και θα το τελειώσουμε»

Ο αρχηγός της Κ20 της Νίκης Βόλου, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, μετά τη «διάλυση» της ομάδας του, κοινοποιώντας την φωτογραφία του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, από τον τελευταίο αγώνα των κυανόλευκων την περασμένη Τετάρτη, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια, ευχαριστώντας παράλληλα και τον προπονητή του Παντελή Βαρβέκη. Αναλυτικά:

«Ενα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο «τέλος» του! Ηταν μια πολύ όμορφη και γεμάτη συγκινήσεις χρονιά έστω και αν δεν διήρκησε όσο περιμέναμε! Μεταξύ μας υπήρχε κάτι που πολλές ομάδες θέλουν να αποκτήσουν, αλλά λίγες είναι αυτές που το καταφέρνουν! Ημασταν μια οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας που ήταν δίπλα μας κάθε μέρα και πάλευε για εμάς χωρίς να έχει οικονομικό κέρδος αλλά φαίνεται πως το κέρδος που είχε, δηλαδή την αγάπη μας, ήταν πολύ μεγαλύτερο και πιο σημαντικό γι’ αυτόν! Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή μας πορεία. Ελπίζουμε να κρατήσαμε με τον τρόπο μας την σημαία της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ψηλά. Ελπίζουμε σύντομα να ανασυνταχθεί αυτή η ομάδα κάτω από καλύτερες συνθήκες και με καλύτερες προοπτικές…Κάτι αρχίσαμε και θα το τελειώσουμε! Φιλάκια από Νέα Ιωνία όπως είχε πει κάποιος κάποτε! -3-».

Μπακάλης: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Ενας από τους συντελεστές της περσινής ονειρικής πορείας της Νίκης Βόλου, ο Πάρης Μπακάλης, θέλησε με μήνυμά του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάσει την παρουσία των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει και πάλι στη Νίκη Βόλου, σε ερωτήσεις που δέχθηκε. Αναλυτικά το ποστάρισμά του, το οποίο συνοδεύτηκε και με φωτογραφία από τα πανηγύρια της περσινής ανόδου. «Στο ίδιο έργο θεατές… Ομάδες διαλύονται, ποδοσφαιριστές χάνουν τα χρήματα που έχουν ιδρώσει και δουλέψει μέσα σε μια μέρα και πρόεδροι παντελονάτοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτοί είμαστε κύριοι, αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας, μη ζητάτε περισσότερα! Τουλάχιστον μας έμειναν οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες από την περσινή χρονιά γιατί από χρήματα και υποσχέσεις χορτάσαμε. 1-6-2014».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου