ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα αποφασίζει η Super League

σήμερα-αποφασίζει-η-super-league-732688

Για τη συνέχεια των ομάδων υποδομών της Νίκης Βόλου

Την απάντηση της Super League περιμένουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο σήμερα Τρίτη, αναφορικά με το αίτημα που απέστειλε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και αφορά τη συνέχεια των ομάδων υποδομών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από τη στιγμή που η πρώτη ομάδα δεν συνεχίζει τις υποχρεώσεις της, συμπληρώνοντας και τυπικά τρεις αγώνες στους οποίους και δεν συμμετείχε, το βάρος έχει πέσει στην επόμενη μέρα και την οποία μπορούν να φέρουν μόνο οι νέοι ποδοσφαιριστές. Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου θέλει να κρατήσει στις τάξεις της τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ομάδες υποδομών και να ξεκινήσει από μία νέα βάση το ερχόμενο καλοκαίρι με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής. Η Νίκη Βόλου μπορεί να παραμείνει «ζωντανή», μέσα από τα δικά της παιδιά, τα οποία επί της παρούσης, αποτελούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον της ιδέας των κυανόλευκων.

Οι τρεις ομάδες υπό την επίβλεψη των προπονητών τους συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα που η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παραμένει ανενεργή και περιμένουν πως και πως να ξαναμπούν στο γήπεδο και να παίξουν για την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Η πορεία της Κ20 του Παντελή Βαρβέκη ήταν άλλωστε εκπληκτική πριν μπει η ομάδα στο ψυγείο, όμως στοχεύουν να διατηρήσουν ζεστή την αγάπη για τη Νίκη Βόλου και να συνεχίσουν να προσφέρουν σε αυτή.

Με επιστολή – αίτημα που εστάλη πριν από δέκα περίπου μέρες μέσω της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, οι κυανόλευκοι αιτούνται στη διοργανώτρια αρχή της Super League, οι ομάδες υποδομών της Νίκης Βόλου, να συνεχίσουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Κ20, Κ17 και Κ15, παρά την αποβολή της πρώτης ομάδας από την πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας.

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος, φάνηκε θετικός στο να συνεχίσουν οι «μικροί» να αγωνίζονται, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει απόφαση και από τους προέδρους των υπόλοιπων ομάδων αλλά και να βρεθεί και το νομικό παραθυράκι και όπως όλα δείχνουν αυτό θα αποφασιστεί σήμερα Τρίτη 13/01/2015 στις 2μ.μ., όταν και θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Στόχος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου είναι η ομάδα που θα δημιουργηθεί να ξεκινήσει και πάλι από τη Γ’ Εθνική, να πλαισιωθεί από τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν κατά κύριο λόγο την ομάδα Κ20 και η οποία είχε αξιοπρόσεκτη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Το μέλλον βρίσκεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα είναι κρίμα να χαθούν από την οικογένεια της Νίκης Βόλου, η οποία πλέον περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, με την Ερασιτεχνική να έχει αναλάβει να «τρέξει» όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Και μετά… ΕΠΟ

Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη μετά τη δημιουργία μιας ολιγομελούς επιτροπής της οποίας επικεφαλής θα είναι πιθανότατα και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Γιάννης Ξάνθης αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχουν συνάντηση με τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Ζήτημα των κυανόλευκων είναι το που θα μπορεί η Νίκη Βόλου να αγωνιστεί από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τους κυανόλευκους να προτίθενται να κατεβάσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ομως η ΕΠΟ παραμένει ακέφαλη και για τις 23 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές, με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Σαρρή να έχει παραιτηθεί και μέχρι σήμερα να υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του Γιώργου Γκιρτζίκη και με τον πρώην πρόεδρο, Βασίλη Γκαγκάτση να μην θέτει τελικά υποψηφιότητα. Στόχος είναι η συνάντηση να γίνει με το νομικό τμήμα της ΕΠΟ και από κει και πέρα να ξεδιαλύνει το τοπίο και να αρχίσουν οι όποιες κινήσεις με τους υπεύθυνους της επιτροπής να ζητούν και γραπτώς τις εγγυήσεις… από την ΕΠΟ.

Από τη στιγμή που η συνάντηση με την ΕΠΟ ολοκληρωθεί και υπάρχουν και οι δεσμεύσεις τότε η Ερασιτεχνική αναμένεται να προχωρήσει και σε σύγκλιση Γενικής Συνελεύσεως, όπου και θα ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις αλλά και θα παρθούν οι αποφάσεις παρουσία και των μελών.

Ανάκληση σε Νίκη Βόλου

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε το πιστοποιητικό της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Αίτηση της εταιρείας «ABOVE AND BEYOND A.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

ΑΝΑΒΟΛΗ για 28.01.15

2.Αίτηση του αθλητή Αθανάσιου Παλαιολόγου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

ΑΝΑΒΟΛΗ για 28.01.15

3.Κατάθεση εγγράφων κάλυψης μετοχικού κεφαλαίου και προσκόμιση μετοχολογίου από τις κάτωθι ΠΑΕ και ΚΑΕ:

– ΠΑΕ Α.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΣ – Νομιμοποιήθηκε

4.Συμπλήρωση εγγυητικών επιστολών από τις κάτωθι ΠΑΕ:

– ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Ανάκληση Πιστοποιητικού

– ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Αναβολή για 28.01.15».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου