ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή για ΕΠΟ και όχι μόνο

σε-αναμονή-για-επο-και-όχι-μόνο-735384

Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Super League για τα τμήματα υποδομών της Νίκης Βόλου

Συνέχεια στις συναντήσεις θα δώσει η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου από την ερχόμενη εβδομάδα με πιο σημαντική απ’ όλες εκείνη με την ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της επόμενης μέρας – χρονιάς για τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι τίτλοι τέλους για την περίοδο 2014-15 έπεσαν και επίσημα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Super League και μηδενίστηκε σε τρία παιχνίδια, αφού δεν ορίστηκε και ο τρίτος αγώνας, αυτή την φορά με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπως είχε γίνει και σε εκείνους με Παναιτωλικό και ΟΦΗ. Ο Ανδρέας Πάτσης, πριν φύγει το 2014, είχε δηλώσει με επιστολή του προς την διοργανώτρια αρχή, ότι αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα και αυτό έγινε και με κάθε επισημότητα την περασμένη Πέμπτη.

Πλέον εκεί που έχουν στρέψει όλοι το ενδιαφέρον τους είναι στην επόμενη μέρα της Νίκης Βόλου και που θα αγωνιστεί η ομάδα από τη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί και αφορούν είτε το τοπικό πρωτάθλημα, είτε τη Γ’ Εθνική είτε την Football League, με την Ερασιτεχνική Νίκη να επιθυμεί τη συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Από τη στιγμή που αποτελεί την πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία και αρμόδια διοργανώτρια αρχή είναι η ΕΠΟ, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη μετά τη δημιουργία μιας ολιγομελούς επιτροπής της οποίας επικεφαλής θα είναι πιθανότατα και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Γιάννης Ξάνθης. Η συνάντηση βέβαια με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το που θα καταλήξει αφού η ΕΠΟ παραμένει ακέφαλη και για τις 23 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές, με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Σαρρή να έχει παραιτηθεί και μέχρι σήμερα να υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, αυτή του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Στόχος είναι η συνάντηση να γίνει με το νομικό τμήμα της ΕΠΟ και για το λόγο αυτό αναμένεται να παραστεί και το μέλος της Ερασιτεχνικής και νομικός στο επάγγελμα κ. Δημήτρης Καραγιάννης και από κει και πέρα να ξεδιαλύνει το τοπίο και να αρχίσουν οι όποιες κινήσεις, προκειμένου το τρένο της Νίκης Βόλου να μπει και πάλι στις ράγες. Οι υπεύθυνοι της επιτροπής μάλιστα θα ζητήσουν και γραπτώς τις εγγυήσεις από την ΕΠΟ και έτσι ό,τι πράξουν στο μέλλον να μην βασίζεται πάνω σε φήμες και εικασίες.

Από τη στιγμή που η συνάντηση με την ΕΠΟ ολοκληρωθεί και υπάρχουν και οι δεσμεύσεις τότε η Ερασιτεχνική αναμένεται να προχωρήσει και σε σύγκλιση Γενικής Συνελεύσεως, όπου και θα ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις αλλά και θα παρθούν οι αποφάσεις παρουσία και των μελών.

Αποφασίζει για τις υποδομές

Οπως έχει γίνει γνωστό με επιστολή που εστάλη μέσω της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, οι κυανόλευκοι αιτούνται από τη διοργανώτρια αρχή της Super League, οι ομάδες υποδομών της Νίκης Βόλου, να συνεχίσουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Κ20, Κ17 και Κ15, παρά την αποβολή της πρώτης ομάδας από την πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας.

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, φάνηκε θετικός στο να συνεχίσουν οι «μικροί» να αγωνίζονται, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει απόφαση και από τους προέδρους των υπόλοιπων ομάδων, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη 13/01/2015 στις 2μ.μ. όταν και θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Προσφυγή ΠΑΕ ΟΦΗ στα Πολιτικά Δικαστήρια και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων της εν λόγω ΠΑΕ κατά του Συνεταιρισμού.
2. Συζήτηση για τη Σύμβαση Ανταποδοτικής Χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
3. Συζήτηση επί των αρχαιρεσιών για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
4. Διάφορα.

Συνεχίζουν τις προπονήσεις

Στο μεταξύ κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής και των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15. Αναμφίβολα παίκτες και προπονητές, αξίζουν συγχαρητηρίων δείχνοντας ότι η Νίκη Βόλου, δεν είναι για εκείνους μόνο μία ομάδα αλλά αποτελεί οικογένεια στην οποία όλοι παραμένουν ενωμένοι, ελπίζοντας για το καλύτερο. Οσον αφορά την Κ20 περιμένει να επιστρέψει μάλιστα και για προπονήσεις στο Πανθεσσαλικό, αφού όλο αυτό το διάστημα παραμένει και το πρόβλημα με την έλλειψη εγκαταστάσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου