ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκινά εβδομάδα επαφών για τη Νίκη

ξεκινά-εβδομάδα-επαφών-για-τη-νίκη-739892

Μετά το σοκ… της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Super League, στη Νίκη Βόλου περιμένουν πλέον τις κινήσεις της επόμενης μέρας και την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στόχος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία και θα αναλάβει πλέον δράση, είναι η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο και βρίσκεται υπό την εποπτεία της ΕΠΟ. Για το λόγο αυτόν υπάρχει η σκέψη, η επιτροπή που θα προκύψει και θα αποτελείται κυρίως από μέλη της Ερασιτεχνικής, να έχει συνάντηση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, συζητώντας το ενδεχόμενο αυτό.

Βέβαια από τη στιγμή που η ΕΠΟ παραμένει ακέφαλη μετά την παραίτηση του προέδρου της, Γιώργου Σαρρή, δύσκολα μπορεί κάποιος να δεσμευθεί, πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία στις 23 Ιανουαρίου. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται συνάντηση των μελών της Ερασιτεχνικής, ώστε να συσταθεί και η επιτροπή που θα αναλάβει να τρέξει τα θέματα της νέας προσπάθειας, προκειμένου η Νίκη Βόλου να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο και να ξεκινήσει τη μάχη της από μία νέα κατηγορία.

Στην Παναχαϊκή ο Κορέτα

Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Κορέτα στην Παναχαϊκή.

Ο 22χρονος επιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την ομάδα της Πάτρας, με την οποία τα βρήκε σε όλα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο νεαρός φορ κατάγεται από το Βόλο και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μαγνησιακό, πριν μεταπηδήσει στη Νίκη το καλοκαίρι του 2013. Την περασμένη σεζόν δεν είχε συμμετοχές στη Football League, αλλά φέτος έπαιξε σε τέσσερα ματς, ως αλλαγή στη Super League.

Περιμένει Ροτζέριο ο Ρόκα

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του Πανθρακικού με τον Ροτζέριο Μάρτινς. Ο Βραζιλιάνος χαφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και παρά το ενδιαφέρον της Καλλονής, στην Κομοτηνή ευελπιστούν ότι ο 30χρονος άσος θα απαντήσει σε εκείνους θετικά, μετά από εισήγηση του Ισπανού προπονητή, Εμάνουελ Ρόκα.

Ανακοίνωση του Ομίλου Φιλάθλων

Σε ανακοίνωσή του ο Ομιλος Φιλάθλων της Νίκης Βόλου αναφέρει: «Ξεφτίλα και ντροπή. Δύο λέξεις έφτασαν για να αμαυρώσουν την ιστορία της Νίκης Βόλου. Ο απαράδεκτος και ευτελισμένος, που ακούει στο όνομα Ανδρέας Πάτσης, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Ν. Ιωνία, το μόνο που έλεγε (είχε αυτή τη χάρη λόγω επαγγέλματος) ήταν ψέματα και να παραμυθιάζει τους πάντες και τα πάντα. Τα παραδείγματα άπειρα στα 2,5 χρόνια, οι πάντες πληρωμένοι, τα χρέη σε διακανονισμό και για εκδίκηση στον κόσμο της Νίκης δεν πλήρωσε τη διαιτησία στον αγώνα με τη Ζάκυνθο. Η άνοδος της ομάδας μας καλύτερα να μην ερχόταν, γιατί είναι κάτι παραπάνω η ντροπή, που νιώθουμε εμείς οι φίλαθλοι της αγαπημένης όλων. Ο ευτελισμένος Ανδρέας Πάτσης έχει γραφτεί πλέον με μαύρα γράμματα και όχι με χρυσά, όπως πίστευαν μερικοί το καλοκαίρι. Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε τα καλύτερα για την ομάδα μας στην ανατολή του 2015 και σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Χρόνια πολλά…».

Ευχές των Blue Angels

Τις ευχές τους στον κόσμο της Νίκης στέλνουν οι Blue Angels, ενώ παράλληλα εκφράζουν την πίστη τους πως η ομάδα τους θα επιστρέψει και πάλι ψηλά, εκεί που της αξίζει. Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Σ.Φ. Blue Angels εύχεται σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου καλή χρονιά με υγεία και να δούμε πάλι τη Νικάρα μας ψηλά, εκεί που της αξίζει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου