ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τελευταίο ραντεβού πριν το οριστικό αντίο για τους παίκτες της Νίκης Βόλου

τελευταίο-ραντεβού-πριν-το-οριστικό-α-744078

Για τελευταία φορά, όπως όλα δείχνουν, θα συναντηθούν σήμερα στις 3μ.μ. οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, όχι όμως για να ξεκινήσουν προετοιμασία για το ματς του ερχόμενου Σαββατοκύριακου απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά για να πουν το ύστατο χαίρε…

Από τη στιγμή που το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν έγινε ποτέ, παίκτες και τεχνικό τιμ, αναχώρησαν πρόωρα για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, δίνοντας και πάλι ραντεβού επιστροφής στις προπονήσεις για σήμερα, το οποίο έμελλε να είναι και το τελευταίο, καθώς μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, μη βλέποντας κάποιον ενδιαφερόμενο αγοραστή, απασφάλισε την περόνη την περασμένη Τετάρτη και με επιστολή που έστειλε στη διοργανώτρια αρχή της Super League, έβαλε τέλος στη φετινή περιπέτεια των κυανόλευκων στο σύντομο ταξίδι της και πριν καν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου.

Η Νίκη Βόλου αποχωρεί από το πρωτάθλημα και κανείς δεν δείχνει διάθεση να προσπαθήσει, προκειμένου η βολιώτικη ομάδα να μην αποτελέσει την πρώτη ομάδα που θα αποχωρεί στην πολυετή ιστορία της Α’ Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες τους και ψάχνουν τον επόμενο προορισμό και τη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη, αφού αυτή της Νίκης, απ’ ότι φαίνεται τους έπεσε και τους καταπλάκωσε. Καταπλάκωσε… τα όνειρα αλλά και την πίστη ότι θα μπορούσαν μέχρι τέλους να σώσουν την παρτίδα και να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα μεγάλη απογοήτευση υπάρχει και στους φιλάθλους του συλλόγου, οι οποίοι το μόνο που περιμένουν είναι να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα να πατά χορτάρι ασχέτου κατηγορίας, κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, αν η επόμενη μέρα θα την βρει να αγωνίζεται στη Football League 2 ή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αυλαία από τη διοργανώτρια

Η διοργανώτρια αρχή της Super League αναμένεται να συνεδριάσει μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να κάνει γνωστό και επίσημα ότι η Νίκη Βόλου αποχωρεί από το πρωτάθλημα, ρίχνοντας λευκή πετσέτα.

Τριπλά κερδισμένος ο ΟΦΗ

Η αποχώρηση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα της Super League αμέσως – αμέσως ευνοεί όλες τις άλλες ομάδες και κυρίως αυτές που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Μία από τις ομάδες που σίγουρα ευνοούνται αρκετά είναι και ο ΟΦΗ, οποίος θα έχει από τη Νίκη Βόλου κέρδος έξι βαθμούς και μία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ετσι στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής στις 3 Ιανουαρίου, όπου η κρητική ομάδα θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου στο «Γεντί Κουλέ» οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά (3-0 άνευ αγώνος), κάτι που θα ισχύσει και στην 34η αγωνιστική, όπου το ματς θα γινόταν στο Βόλο. Επιπλέον, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έχει στο πρόγραμμά της την ομάδα του Βόλου και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου η νίκη αυτή δίνει πάλι χωρίς ιδρώτα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου