ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανοίγει «φτερά» για τα νησιά

ανοίγει-φτερά-για-τα-νησιά-53811

Σταθερή αξία η αεροπορική εταιρεία Volotea για τις Βόρειες Σποράδες

Περισσότερες θέσεις από το 2019 προσφέρει το 2022 στα δρομολόγιά της προς την Αθήνα η ιταλική αεροπορική εταιρεία Volotea, όπως ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες, σε εκδήλωση της εταιρείας.

Η Volotea δραστηριοποιείται σε 14 ελληνικά αεροδρόμια: Αθήνα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθο – από Κροατία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει φέτος περισσότερες από 560.000 θέσεις, έναντι 182.000 προσφερόμενων θέσεων το 2021 και 518.000, αντίστοιχα, το 2019, στα 14 δρομολόγιά της από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που ξεκίνησαν από χθες Σάββατο.

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις επί σειρά ετών στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, εξυπηρετώντας και τα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων, με την πρόθεση για προσθήκη νέων πτήσεων, να δημιουργεί θετικές σκέψεις και προσδοκίες στους επαγγελματίες του τουρισμού και όλων των κλάδων γενικότερα.

Με τα βλέμματα στραμμένα στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία, και την ανησυχία να είναι διάχυτη, οι επαγγελματίες του τουρισμού ευελπιστούν ότι θα επαληθευτούν οι αρχικές προβλέψεις για μια δυνατή τουριστική χρονιά. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει στάση αναμονής στις κρατήσεις από το εξωτερικό, εντούτοις, οι επαγγελματίες των νησιών εύχονται και προσδοκούν ότι θα εξομαλυνθεί, τελικά, η κατάσταση σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας εταιρείας, στο μεταξύ, η εταιρία ξεκινά νέες πτήσεις προς Αθήνα, Ηράκλειο, Μύκονο και Ζάκυνθο από Νάντη, προς Σαντορίνη από το Τορίνο και προς Καλαμάτα από Βενετία, μεταφέροντας Ιταλούς τουρίστες στην Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου