ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενδιαφέρον για τις παραλίες

ενδιαφέρον-για-τις-παραλίες-78018

Την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση αιγιαλού ανακοίνωσε ο Δήμος Σκοπέλου

Κάλεσμα στους ιδιοκτήτες όμορων σε κοινόχρηστους χώρους αιγιαλού και παραλίας, επιχειρήσεων, ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, κάμπινγκ, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος απευθύνει ο Δήμος Σκοπέλου, για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την παραχώρηση της απλής χρήσης των χώρων.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίσει αύριο Δευτέρα 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, με την αίτηση να αφορά στην τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων και σκαφών αναψυχής.

Η αίτηση θα συνοδεύεται από αντίγραφο της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης, δημοτική ενημερότητα, η οποία χορηγείται από την υπηρεσία, φορολογική ενημερότητα και επικυρωμένο αντίγραφο του ορθοφωτοχάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Σκοπέλου, επικοινωνώντας με τον αρμόδιο υπάλληλο Ευάγγελο Κρασσά στο τηλέφωνο 2424350119.

«Λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρήσουν απαρέγκλιτα τις προαναφερόμενες προθεσμίες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο Αριστείδη Βούλγαρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου