Επόμενη στάση Σκιάθος - Προβολή του νησιού στα μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού

Τελευταία ενημέρωση: 2022-03-27, 12:00:07
Μετρό Λονδίνου και Παρισιού επόμενη στάση Σκιάθος
Επόμενη στάση Σκιάθος - Προβολή του νησιού στα μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού

 Στο μετρό του Λονδίνου για τρίτη συνεχή χρονιά και για πρώτη φορά στο αντίστοιχο του Παρισιού θα προβάλλεται η Σκιάθος, καθώς η μοναδική ομορφιά του νησιού θα «ταξιδέψει» σε κεντρικές στάσεις των μετρό των δύο ευρωπαϊκών πόλεων.

Οι πινακίδες θα τοποθετηθούν σε 40 θέσεις στους 38 πιο κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου και συγκεκριμένα στους Barkingside, Belsize Park, Bermondsey, Blackhorse Road, Bounds Green, Canada Water, Camden Town, Chancery Lane, Ealing Common, Earls Court, Edgware Road (Bakerloo), Elephant&Castle, Euston, Gants Hill, Goodge Street, Hammersmith (Hammersmith&amp City), Hampstead, Harrow-on-the-Hill, Heathrow Terminals 1,2,3, Highbury & Islington, Hounslow West, Hyde Park Corner, Kings Cross St Pancras, Notting Hill Gate, Pimlico, Queensway, Regents Park, Seven Sisters, South Kensington, St Johns Wood, Stamford Brook, Tooting Bec, Tottenham Hale, Tufnell Park, Turnpike Lane, Vauxhall, Waterloo, Wood Green. Η συγκεκριμένη δράση προβολής είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Σκιάθος αποτελεί έναν παραδοσιακά αγαπητό προορισμό για τους Βρετανούς πολίτες και θα ενισχύσει τις ροές των επισκεπτών στο νησί.

Σε ό,τι αφορά στο Παρίσι, η προβολή του νησιού θα πραγματοποιηθεί σε 11 στάσεις του μετρό με συνολικά 55 τοποθετήσεις. Είναι όλοι στην πρώτη ζώνη και έχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κοινού. Συγκεκριμένα οι τοποθετήσεις θα γίνουν στους σταθμούς Bonne Nouvelle, Charles de Gaulle-Étoile, Champs Élysées, Concorde, Franklin Roosevelt, Montparnasse, Nation, Strasbourg--Saint-Denis, Trocadero, Gare de l’Est, Jaurès. Σε συνέχεια και της αεροπορικής σύνδεσης για πρώτη φορά της Σκιάθου με το Παρίσι, τον Απρίλιο 2022, η διαφημιστική προβολή στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή προσέλκυση επισκεπτών από το Παρίσι.

«Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαφημιστικής προβολής της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά και με αφορμή την αεροπορική σύνδεση για πρώτη φορά της Σκιάθου με το Παρίσι προστίθεται το μετρό του Παρισιού. Βασικός στόχος μας παραμένει η συστηματική προβολή του προορισμού και η δυναμική παρουσία του με σύγχρονα μέσα, ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο για τον τουρισμό παγκοσμίως. Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με ισχυρές συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, για μία καλύτερη τουριστική χρονιά» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=