ΤΟΠΙΚΑ

Παιδιά στηρίζουν την ΕΛΕΠΑΠ

παιδιά-στηρίζουν-την-ελεπαπ-140240

Σχολεία και παιδικοί σταθμοί ανταποκρίνονται στην καμπάνια αγοράς χαρταετών για καλό σκοπό

Συγκινητική η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου για αγορά χαρταετών από το τοπικό τμήμα, προκειμένου να βοηθηθούν τα βήματα ζωής των γενναίων παιδιών.

Σχολεία της περιοχής, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ανταποκρίνονται με συγκινητική προθυμία στην προτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου «γίνε και εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας, υποστηρίζοντας το έργο με την αγορά ενός χαρταετού κόστους 10 ευρώ και με αυτόν τον τρόπο πρόσφερε μια θεραπεία στα παιδιά που τη χρειάζονται».

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των χαρταετών, θα διατεθούν στα θεραπευτικά προγράμματα των παιδιών, με την διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Σταυρούλα Ευαγγέλου να υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «γίνεται σημαντική κινητοποίηση από σχολεία προσχολικής ηλικίας, δηλαδή παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, καθώς και δημοτικά, όπου στείλαμε ενημερωτικό για τη συγκεκριμένη δράση».

Παιδιά στηρίζουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και όπως επισημαίνει η κ. Ευαγγέλου «είναι συγκινητική η ανταπόκριση των παιδιών, γιατί ουσιαστικά γονείς παιδιών ίδιας ηλικίας ευαισθητοποιήθηκαν, για να τους αγοράσουν χαρταετό. Εξυπηρετούμε παιδιά από νήπια μέχρι εφήβους και είναι συγκινητικό ένας γονιός που έχει παιδί στον παιδικό σταθμό ίδιας ηλικίας με τα δικά μας, να αγοράζει χαρταετό για να στηρίξει την προσπάθεια».

Περισσότερα από 70 παιδιά από τη Μαγνησία, την ευρύτερη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα εξυπηρετούνται από τα θεραπευτικά προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και είναι συγκινητικό «τα βήματα ζωής για κάθε παιδί, η καθημερινή εξέλιξή τους» τονίζει η διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Με την προσπάθεια να συνεχίζεται, τα σημεία πώλησης των χαρταετών για τη στήριξη των θεραπευτικών προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, είναι τα εξής: Παράρτημα ΕΛΕΠΑΠ Βόλου Φερών 67 2ος όροφος, «Ο Παραγωγός» Οπωροπωλείο Ιωλκού 36Β, D&X HAIR PLAY Κομμωτήριο Αναλήψεως 132 με Σπυρίδη, Σιούτα Δ. Σοφία Οπωροπωλείο Πολυμέρη 26-28 με Σταθά και Οπωροπαντοπωλείον «ο Ζήκος» Αγίου Δημητρίου 44.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου