ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα σαρώνει στο YouΤube

βολιώτισσα-σαρώνει-στο-youτube-153479

Το νέο τραγούδι της Κικής Συμιακάκη «Πάψε» μετρά 50.000 προβολές σε έναν μόλις μήνα

Ταγμένη στη μουσική και το τραγούδι η ταλαντούχα Βολιώτισσα ερμηνεύτρια Κική Συμιακάκη, σαρώνει στο YouΤube με το νέο της τραγούδι «Πάψε», συγκεντρώνοντας 50.000 προβολές σε διάστημα ενός μόλις μήνα. Το συγκεκριμένο τραγούδι, κυκλοφορεί με βιντεοκλίπ, το οποίο έχει γυριστεί στο La boom club και ακούγεται πολύ στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, με την ανταπόκριση του κοινού να χαρακτηρίζεται ως θετική.

Τους στίχους υπογράφει ο πατέρας της Πάρης Συμιακάκης, τη μουσική η ίδια, την ενορχήστρωση ο Κώστας Δουδουνής και συμμετέχουν οι μουσικοί Θοδωρής Δρογκούλας κλαρίνο, Γιάννης Σεμσίρης πλήκτρα, Αντώνης Μπεφάνης ντραμς, Θάνος Χιντιμπάντογλου κιθάρα, Γιώργος Χιντιμπάντογλου τουμπερλέκι. Το βίντεοκλιπ επιμελήθηκαν οι Timeline Filmakers και το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσω της εταιρείας All greek songs.

Απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου, η χαρισματική Κική Συμιακάκη δημιούργησε ένα κεφάτο τσιφτετέλι, που ενθουσιάζει το κοινό και αποσπά θετικά σχόλια. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη μουσική της διαδρομή, αναφέρει ότι «ξεκίνησα να τραγουδώ επαγγελματικά στη Λαμία, όπου σπούδασα Πληροφορική. Ξεκίνησα τις επαγγελματικές μου εμφανίσεις κυρίως με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια. Κατόπιν ήρθα στον Βόλο, τραγούδησα σε ταβερνάκια στα Παλιά, σε μαγαζιά του Βόλου, σε νυχτερινά κέντρα, σε πανηγύρια στο Πήλιο, σε γάμους. Εχω σχεδόν 10 χρόνια που τραγουδώ επαγγελματικά».

Oλα είναι μουσική για τη νεαρή Βολιώτισσα, η οποία δεν σταματά να εμπνέεται και να δημιουργεί, προετοιμάζοντας τα επόμενα μουσικά της βήματα, ενώ δεν παραλείπει να ενημερώνει το κοινό για τις επόμενες εμφανίσεις της, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να τραγουδάω, γιατί το αγαπάω αυτό που κάνω, δεν το κάνω μόνο για βιοποριστικούς λόγους, και μου αρέσει και η επαφή με τον κόσμο. Τραγουδώ μαζί με τον κόσμο, κάθε live είναι ξεχωριστό για μένα και επιθυμώ να συνεχίσω στον ίδιο τομέα» υπογραμμίζει.

Ασχολείται από μικρή ηλικία με τη μουσική και το τραγούδι. «Το ερέθισμα μου έδωσε ο πατέρας μου, που είναι πάντα δίπλα μου, και δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς μουσική» αναφέρει η ίδια, για να προσθέσει ότι το νέο της τραγούδι «είναι σύγχρονο, μοντέρνο κομμάτι».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου