ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιαθίτης στο Master Chef

σκιαθίτης-στο-master-chef-184158

Πήρε την πολυπόθητη ποδιά και εισήλθε δυναμικά στην επόμενη φάση των Boot Camp στο Master Chef 2022. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Σκιαθίτη σεφ Jovi Κοφινά, ο οποίος συμμετέχει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, εντυπωσιάζοντας τους κριτές.

Τα περίφημα σκιαθίτικα… καλαπόδια, η παραδοσιακή τοπική χορτόπιτα, συνοδευόμενη με μους ταραμά, του έδωσε το «εισιτήριο» για να περάσει με επιτυχία την πόρτα του τηλεοπτικού Master Chef, που προβάλλεται από τη συχνότητα του Star.

Γιος του Δημήτρη και της Φρανσίν Κοφινά, ο Jovi ξεδίπλωσε από μικρή ηλικία το μαγειρικό του ταλέντο, αντλώντας έμπνευση από την τοπική κουζίνα, για να εξελίξει, στη συνέχεια, τη δημιουργική του διάθεση. Απόφοιτος σχολής μαγειρικής, έχει αναπτύξει επαγγελματική δραστηριότητα στη Σκιάθο, όπου εργάζεται ως σεφ, ενώ διακρίνεται για το ταλέντο του και την αγάπη του στις παραδοσιακές τοπικές γεύσεις.

Με θετική διάθεση και σκέψη συμμετέχει στον φετινό κύκλο του Master Chef, με τις ευχές των συμπολιτών του για καλή επιτυχία να τον συνοδεύουν.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου