ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Από τη Γλώσσα στο Voice

από-τη-γλώσσα-στο-voice-270338

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Μιχελής συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΙ

Ταλαντούχος ερμηνευτής με καταγωγή από τη Γλώσσα Σκοπέλου συμμετέχει στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό Voice, που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο live της Κυριακής θα συμμετάσχει ο 28χρονος Γιάννης Μιχελής, με το βλέμμα στον τελικό και την προσδοκία να σταδιοδρομήσει στο τραγούδι. Μέλος της ομάδας του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο ταλαντούχος ερμηνευτής κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, και έλαβε το πολυπόθητο «εισιτήριο» συμμετοχής στο Voice, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ρώτησα τα μάτια μου».

Γιός του Κωνσταντίνου και της Ελισάβετ Μιχελή, συγκίνησε το πανελλήνιο, και τους κριτές, αφιερώνοντας στη μητέρα του το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε στο Voice, ενώ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στον μουσικό διαγωνισμό, μετά από τρεις επιτυχημένες δοκιμασίες.

Διατηρώντας ακατάλυτους δεσμούς με τη Γλώσσα, τόπο καταγωγής του πατέρα του, ο Γιάννης Μιχελής μεγάλωσε στον Βόλο, έχοντας πάντα το όνειρο να σταδιοδρομήσει στο λαϊκό τραγούδι. Μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο το live της Κυριακής, που αρχίζει στις 9 το βράδυ, με την ψήφο του κοινού, να καθορίζει τη συνέχεια.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου