ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν τον εθελοντισμό

στηρίζουν-τον-εθελοντισμό-272638

Στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας τα έσοδα από το ημερολόγιο της «Παγκόσμιας Αγκαλιάς»

Πρωτοβουλία στήριξης στο έργο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας ανέλαβε η «Παγκόσμια Αγκαλιά», προσφέροντας τα έσοδα από τις πωλήσεις του ημερολογίου του 2022 στην εθελοντική ομάδα που αναπτύσσει σπουδαίο κοινωνικό έργο. Εθελοντές στηρίζουν εθελοντές, δίνοντας ώθηση στο πολυεπίπεδο έργο που αναπτύσσει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας επί σειρά ετών.

Εθελοντικός φορέας η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, «Παγκόσμια Αγκαλιά», πρόκειται να εκδώσει ημερολόγιο για το έτος 2022, ενώ όπως υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση το ποσό που θα συγκεντρώσει από την πώληση του ημερολογίου, το αργότερο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, θα το προσφέρει στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας (ΛΕΔ) ως «ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για το έργο της στην τοπική κοινωνία».

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία ενίσχυσης του έργου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, η εκπρόσωπος και ιδρύτρια της «Παγκόσμιας Αγκαλιάς» Ευγενία Φραγκούλη, αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «γνωρίζουμε το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, που βρίσκεται πάντα στις επάλξεις της εθελοντικής προσφοράς και στόχος μας είναι να το στηρίξουμε».

Τις θερμές ευχαριστίες των μελών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων εξέφρασε, από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ηλιόπουλος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της «Παγκόσμιας Αγκαλιάς», διότι θα προσφέρει τη δυνατότητα «να αγοράσουμε τα υλικά και τα εφόδια που χρειαζόμαστε, για να προσφέρουμε όσο μπορούμε περισσότερο».

Υπενθυμίζεται ότι η «Παγκόσμια Αγκαλιά», που έχει ως έδρα τον Βόλο, αναπτύσσει πολύπλευρο έργο, βοηθώντας το Ορφανοτροφείο, το Νοσοκομείο, εθελοντικούς φορείς και άτομα που χρήζουν στήριξης, με τα έσοδα του ημερολογίου για το 2022 να προσφέρονται, όπως προαναφέρθηκε, για το έργο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Όπως τονίζει η κ. Φραγκούλη «τα μέλη της ΛΕΔ βρίσκονται πάντα στις επάλξεις του εθελοντισμού, αφιλοκερδώς. Βοηθούν πολύ κόσμο, είναι πάντα κοντά μας και προσφέρουν διαρκώς, εθελοντικά. Εχουν ανάγκη από εξοπλισμό, αυτοκίνητα και επιθυμούμε να βοηθήσουμε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της».

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου