ΑΛΜΥΡΟΣ

Μαθητές στηρίζουν το μπαζάρ και το έργο της «Φλόγας» στη Μαγνησία

μαθητές-στηρίζουν-το-μπαζάρ-και-το-έργ-282117

Καλαίσθητα γιορτινά δώρα στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της «Φλόγας»

Κοντά στο έργο της «Φλόγας» παιδιά και εκπαιδευτικοί, στηρίζοντας τη χριστουγεννιάτικη εορταγορά που άρχισε προχθές και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Συγκινητική η παρουσία των μαθητών της β τάξης του 13ου δημοτικού σχολείου Βόλου, με επίκαιρα σκετς, τραγούδια και δώρα αγάπης, στην εκκίνηση του εορταστικού μπαζάρ της Φλόγας, στον Βόλο. Αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο ζωής της Φλόγας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα παιδιά που δίνουν γενναία, τον μεγαλύτερο αγώνα ζωής.

Στη διάρκεια της λειτουργίας του μπαζάρ της Φλόγας προγραμματίζονται αλλεπάλληλες επισκέψεις σχολείων και ΚΔΠΑΠ, ενώ το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται μεγάλη δράση στον Αλμυρό, στην πλατεία της πόλης, με τους μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού, να προσφέρουν έμπρακτα τη στήριξή τους στη Φλόγα.

«Είναι συγκινητική η πρωτοβουλία και η κοινωνική ευαισθησία των παιδιών» αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η εκπρόσωπος της Φλόγας Μαγνησίας Ντίνα Τριανταφύλλου. Στόχος του μπαζάρ είναι «να υποστηριχθεί το έργο της Φλόγας, να δυναμώσουμε οικονομικά, να ακουστεί το κοινωνικό μας μήνυμα «είμαστε εδώ, αγκαλιάστε μας, αγαπήστε μας», όπως είπαν τα παιδάκια στο τραγούδι τους» τονίζει η κ. Τριανταφύλλου.

Στο γιορτινό μπαζάρ της Φλόγας, το οποίο «φιλοξενείται» στα γραφεία του συλλόγου στον Βόλο, στον οδό Χαρισιάδου 3, και λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο καταστημάτων, περιλαμβάνονται χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, δώρα γιορτινά, γούρια, το ημερολόγιο της Φλόγας και άλλα χριστουγεννιάτικα είδη, όλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Κλείνοντας, το μήνυμα της εκπροσώπου της Φλόγας Μαγνησίας στην τοπική κοινωνία, συνοψίζεται στην προτροπή: «Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως μας στηρίζουν χρόνια τώρα. Είναι πολύ ευεργετικό το μπαζάρ για την ενίσχυση των σκοπών της Φλόγας και τα έσοδα αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου