ΤΟΠΙΚΑ

Στο τιμόνι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

στο-τιμόνι-του-υπεραστικού-κτελ-μαγνη-398093

Παραμένει στο τιμόνι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας ο Δημήτρης Κολυνδρίνης, για έκτη συνεχόμενη θητεία, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Στη θέση του προέδρου παραμένει από το 2002, ενώ όπως δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «για μένα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι τρόπος ζωής, είναι το σπίτι μου. Ετσι νιώθω. Οι μέτοχοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ με τιμούν με την ψήφο τους και αυτή είναι η μεγάλη ανταμοιβή μου για την προσπάθεια που κάνω. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα της εταιρείας, τα συμφέροντα των μετόχων, για να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη συγκοινωνία στο νομό μας».

Με τον Δημήτρη Κολυνδρίνη στη θέση του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, αντιπρόεδρος είναι ο Ηλίας Μπάρδας και μέλη οι: Ειρήνη Λιάπη, Σωτήρης Μαργαρίτης και Διανέλλος Ζήσης.

Πρώτος στόχος της νέας τετραετίας είναι «να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του κορονοϊού, να επανέλθουμε και πάλι σε προ κορονοϊού επίπεδα και ο δεύτερος στόχος που είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, η βελτίωση του στόλου μας και να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό» όπως επισημαίνει ο πρόεδρος.

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα, στο μεταξύ, με την επιβατική κίνηση να υπολογίζεται στο 60% της κίνησης του 2019 και τα ποσοστά πληρότητας στο 85% εντός των λεωφορείων, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, με την προσδοκία να επανέλθει σύντομα στα προ πανδημίας δεδομένα.

«Ο κόσμος αρχίζει σιγά – σιγά να ταξιδεύει» αναφέρει ο επανεκλεγείς πρόεδρος, τονίζοντας, παράλληλα, ότι παρατηρείται κινητικότητα στις γραμμές προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και στις διαδρομές εντός της Μαγνησίας, με μαθητές, ενήλικες και παιδιά να αποτελούν το «κέντρο βάρους» του επιβατικού κοινού.

Στόχος του προέδρου, στη νέα θητεία, είναι «να επανέλθουμε στα προ κορονοϊού δεδομένα με κανόνες ασφάλειας και να συνεχίσουμε την βελτίωση των υπηρεσιών, όπως κάναμε, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου