ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αεροπορική σύνδεση Σκιάθου – Λιόν

αεροπορική-σύνδεση-σκιάθου-λιόν-836151

Τις προοπτικές της νέας γραμμής συζήτησαν οι εκπρόσωποι του νησιού στη διεθνή έκθεση του Ρίμινι

Στη διεθνή έκθεση του Ρίμινι, τη μεγαλύτερη της Ιταλίας συμμετείχε πρόσφατα ο δήμος Σκιάθου, διευρύνοντας τον κύκλο επαφών με την αεροπορική εταιρεία Volotea, με στόχο τη σύνδεση του νησιού με το αεροδρόμιο της Λιόν.

Το νησί εκπροσώπησαν στην έκθεση ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και ο αντιδήμαρχος τουρισμού και διεθνών σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός, πραγματοποιώντας επαφές με διεθνή στελέχη του τουρισμού. Η Σκιάθος ήταν το μόνο ελληνικό νησί που συμμετείχε, σημειωτέον, στην έκθεση, με τον αντιδήμαρχο Διαμαντή Μαθηνό να επισημαίνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν, θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα το 2021».

Με μάσκες και όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι εκπρόσωποι του δήμου Σκιάθου παρουσίασαν διαφημιστικό υλικό που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Marketing Greece, προκειμένου οι ομορφιές του νησιού να γίνουν ευρύτερα γνωστές διεθνώς.

Στο μεταξύ, οι επαφές με τους παράγοντες του εξωτερικού συνεχίζονται διαδικτυακά, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να επισημαίνει ότι στην περίοδο της πανδημίας το διαδίκτυο είναι ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας με όλο τον κόσμο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου