ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκε ο Κώστας Λεβέντης

βραβεύτηκε-ο-κώστας-λεβέντης-839051

Τα εύσημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων για την προσφορά του στον τουρισμό

Απόδοση τιμής και αναγνώρισης μακράς συνδικαλιστικής διαδρομής και προσφοράς στον τουρισμό η προχθεσινή βράβευση του Κώστα Λεβέντη από το απερχόμενο ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Ξενοδόχων, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης. Η τιμητική εκδήλωση διοργανώθηκε στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκης, παρουσία μεγάλου αριθμού ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Παράλληλα με τις εργασίες της γενικής συνέλευσης, τον απολογισμό και τον προγραμματισμό, η προχθεσινή εκδήλωση της ΠΟΞ, περιελάμβανε βραβεύσεις τριών γνωστών συνδικαλιστών. Πιο αναλυτικά, στο τέλος της γενικής συνέλευσης της ΠΟΞ, το απερχόμενο Δ.Σ. βράβευσε για την πολυετή προσφορά τους στην Ομοσπονδία τρία αξιόλογα στελέχη της, με σημαντική συνεισφορά στο επιχειρείν και στο συνδικαλισμό των ξενοδόχων. Πρόκειται για τους Αριστοτέλη Θωμόπουλο από τη Θεσσαλονίκη, Σακελλάριο Σουλούνια από τη Ρόδο και Κώστα Λεβέντη από τη Μαγνησία.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Κώστας Λεβέντης αναφέρθηκε στη συναισθηματική σημασία της συγκεκριμένης βράβευσης, που αποτελεί αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς του στην ξενοδοχεία και της συνεισφοράς του στον ελληνικό τουρισμό.

«Θεωρώ ότι 35 χρόνια στον συνδικαλισμό μού προσέφεραν την καλύτερη ηθική ικανοποίηση από το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο. Όταν ένας συνδικαλιστής παλεύει, παλεύει για τον κλάδο του. Όταν έρχεται αυτό το βραβείο μετά από πάρα πολλά χρόνια στον συνδικαλισμό, είναι αναμφίβολα μια μεγάλη επιβράβευση», υπογράμμισε.

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του, επισήμανε ότι «η συναισθηματική φόρτιση είναι πάρα πολύ μεγάλη, διότι αφενός μεν δεν το περίμενα, αφετέρου δε μου δίνει δύναμη, για να συνεχίσω να παρεμβαίνω για τον τόπο μου».

Με μακρά θητεία στον τουρισμό, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων επί σειρά ετών κατά το παρελθόν, ενώ κατέχει σήμερα την θέση του αντιπροέδρου στο Ινστιτούτου Τουριστικών Προβλέψεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Η προχθεσινή βράβευση τον συγκίνησε βαθύτατα, με τον ίδιο να υπογραμμίζει ότι «είναι αναγνώριση που πήρα τη Μαγνησία σφραγίδα στην Ενωση και την έβαλα στο κέντρο αποφάσεων των συνδικαλιστών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου