ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δύσβατο πεζοδρόμιο

δύσβατο-πεζοδρόμιο-847051

Δύσβατο πεζοδρόμιο

Σε κακή κατάσταση το πεζοδρόμιο στην οδό 28ης Οκτωβρίου, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον ιερό ναό Μεταμορφώσεως. Δύσβατο σε ορισμένα σημεία, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους διερχόμενους, ειδικά τις βραδινές ώρες, με την επιδιόρθωση να κρίνεται επιβεβλημένη.

Στα σκοτάδια

Στα σκοτάδια βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα η περιοχή στο ύψος της Μπουρμπουλήθρας. Ο δημοτικός φωτισμός κατά μήκος του δρόμου έχει υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα τις βραδινές ώρες ο δρόμος να αποτελεί παγίδα. Κάτοικοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες, μέχρι χθες ωστόσο δεν υπήρξε παρέμβαση. Ο δρόμος, όμως, είναι πολυσύχναστος, αποτελεί την είσοδο της πόλης από την Αθηνών και αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν μη τι άλλο ο φωτισμός είναι απαραίτητος.

Πλημμυρισμένος

Ακόμη μία φορά πλημμυρισμένος ο δρόμος έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Μακρινίτσης, όπως επισημαίνουν αναγνώστες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών. Περιγράφοντας το πρόβλημα, αναφέρουν ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στο φρεάτιο, προκειμένου αποφεύγονται πλημμυρικά φαινόμενα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου