ΤΟΠΙΚΑ

Αλίευσε φαγκρί 14,300 κιλών στο Παλιό Τρίκερι

αλίευσε-φαγκρί-14300-κιλών-στο-παλιό-τρίκε-756873

Ένα ακόμη εντυπωσιακό «τρόπαιο» προσέθεσε στην συλλογή του ο Στέφανος Κυριτσόπουλος

Βλέμματα θαυμασμού απέσπασε το εντυπωσιακό τρόπαιο ενός δεινού ερασιτέχνη αλιέα, του Στέφανου Κυριτσόπουλου, ο οποίος προσέθεσε χθες ένα φαγκρί βάρους 14,300 κιλών στην συλλογή του.

Το εντυπωσιακό ψάρι, που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Τρύφωνας Κόγιας, γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου κρεοπωλών, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων βρίσκονται στο νησί Παλαιό Τρίκερι, με τον ερασιτέχνη αλιέα να δέχεται θερμά συγχαρητήρια.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον κ. Κυριτσόπουλο, ο οποίος διατηρεί κατάστημα με είδη αλιείας στην Καρδίτσα, διαθέτει μεράκι και τον ανάλογο εξοπλισμό για τις εξορμήσεις του, κι όπως υπογράμμισε επισκέπτεται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το νησί, όπου διαθέτει πολλούς φίλους.

Το φαγκρί αλιεύτηκε με καλάμι από σκάφος σε βάθος 74 μέτρων, κοντά στα Αργυρονήσια, που βρίσκονται απέναντι από την Αγία Κυριακή και απαιτήθηκε κόπος και δεξιοτεχνία για να το φέρει στην επιφάνεια, με την βοήθεια του πολύ καλού εξοπλισμού που διαθέτει. «Εχω αλιεύσει και μεγαλύτερα ψάρια, όπως τόνο 70 κιλών» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, για να προσθέσει ότι διαθέτει δικό του σκάφος και πραγματοποιεί εξορμήσεις, στα πέριξ.

Το εντυπωσιακό φαγκρί, με το οποίο ποζάρει ο Γιάννης Γερογιάννης, ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας στο νησάκι Τρίκερι, είναι εκλεκτός μεζές, για τους λάτρεις του είδους. Το τρόπαιο, πάντως, θα αποτελέσει εκλεκτό γεύμα, που θα παραθέσει σε φίλους, σε ταβέρνα της Καρδίτσας, όπως αποκάλυψε ο κ. Κυριτσόπουλος, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι θα συνεχίσει τις αλιευτικές του εξορμήσεις στην περιοχή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου